REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gafă la nivel înalt, în MAI: au încurcat Paştele cu Crăciunul

Gafă la nivel înalt, în MAI: au încurcat Paştele cu Crăciunul

Replica API 7 aprilie 2018 | 00:00 363

Ne mirăm şi ne amuzăm atunci când unii oameni, luaţi la întâmplare de pe stradă, nu ştiu ră săpundă la unele întrebări banale. Cel puţin pe stradă întâlnim oameni de toate felurile, şi mai învăţaţi, şi mai „neşcoliţi”. Cel puţin ei au o justificare. Însă în fruntea statului şi a instituţiilor importante, cum ar fi ministerele, de exemplu, avem pretenţia să întâlnim oameni bine pregătiţi din toate punctele de vedere, nu numai al profesiei. Dar că să încurci între ele cele mai importante sărbători creştine ale anului, este prea de tot.

Aşa se face că joi, 5 aprilie, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul General al Poliţiei Române a fost postat un mesaj, cu ocazia apropierii sărbătorilor pascale, probabil la ordinul ministrului Carmen Dan. Doar că, în titlul mesajului era prezentată „Sărbătoarea Naşterii Domnului”, iar în text scria despre Sfintele Sărbători de Paşte.

În imaginea alăturată găsiţi mesajul original, postat pe site-ul Ministerului, la rubrica „Comunicate”. Se pare că, între timp, acesta a fost şters. Aşadar, doamnă ministru, toată lumea a înţeles că nu prea vă pricepeţi la ceea ce presupune funcţia din fruntea MAI, dar măcar sărbătorile să le cunoaşteţi, iar pentru asta nu trebuie să fii teolog.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e, militianul e serif acum. A hotarat ca e Craciunul, trebuie sa serbam Craciunul. Si justitia a hotarat ca decizia militianului e lege.
7
0
nimic nou sub soare, acest titlu reflecta inteligenta si respectul celor ce ne conduc, adica de la nulitati nu poti avea pretentii
5
0
e bine si asa ,pana la urma sarbatoare sa fie, cauzele fiind mai putin importante cel putin pentru proasta lui calache carmencita
3
0
JEGOSILOR NU MAI STERGETI COMENTARIILE CARE NU VA CONVIN, O PUBLICATIE DE KAKAT........
9
0
... din "surse externe" absolventa de vreo facultate privata de 2 lei , angajata pe pile sau pe supt cariciu , este responsabila de aceasta gafa nescuzabila ! Exemple sunt la toate judetele , purtatoare de cuvant ajunse in 10 ani mari comisarese , nunai cu bla-bla , umblat cu laptopul in sacosha ai fataitoare de cur prin birourile sefilor , care nu a atins in viata lor vre-un infractor !
8
0
Hotii au vile,hotii dintre ei,restul sunt.vai.mama.lor,VeZi cazul popartac dobrescu si.autostrada soarelui
6
0
Sa fii un gabor,3500 salariu,vai de el
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614