REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

GAFĂ la prezentarea bilanțului ISU Dobrogea, în prezența lui Raed Arafat

GAFĂ la prezentarea bilanțului ISU Dobrogea, în prezența lui Raed Arafat

Replica API 30 ianuarie 2018 | 00:20 265

Prezența secretarului de stat Raed Arafat la prezentarea bilanțului pe anul 2017 a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a părut să curgă ca uns. Cifrele sunt din ce în ce mai optimiste, lucru care semnifică faptul că lumea a fost informată și este mult mai precaută în situații care pot face diferența între viață și moarte. Totuși, o eroare s-a strecurat în bilanțul prezentat în fața invitatului special, a prefectului Constanței, a primarului municipiului, a conducerii CJC, dar și a structurilor MAI din teritoriu. Mai precis, cifra prezentată în bilanț, în prezentarea powerpoint referitoare la numărul deceselor în incendii a fost de patru ori mai mare decât cea reală – 45 de morți, în loc de 12. Desigur, există o explicație. Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea a precizat că „este doar o eroare de redactare. Domnul Arafat a primit cifrele corecte”. Desigur, misterul a fost deslușit! În prezentare, s-a strecurat o greșeală că în loc de incendii, ar fi trebuit să scrie „intervenții”.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai ratatilor stiti ce inseamna sa fi pompier??? Mortii vostri
0
0
avem pompie incapabili. curg apele din cisterne dar nu pe unde trebuie
0
0
Da astia fac ,,incantatii,, sa vina ploaia cand se duc la interventii fara apa in cisterna si nu isi gasesc hidrantii.Bai,nu mai pot de ras,asta cu ,,invocatia la fata locului,, e scrisa de fiica sau nevasta vreunui pompier.Cred ca a vrut sa spuna pregatirea dispozitivului in functie de particularitatile locului unde se face interventia.Daaa! si confuzia tehnicii cu tactica! E tare!
4
0
Esti tare, domnule!
1
0
Tehnica este invechita, nu tactica si la fata locului se fac "incantatii", nu invocatii, ca astia nu sunt poeti ci magicieni.
2
0
Ordinarilor,cei de mai jos,ce tot huliti voi angajatii isu cand ei sunt cai care va bat la usa cand sunati la 112 pt n interventii unele fiind mai greoaie pt ca si tactica este invechita si fiecare interventie are specificul ei asta insemnand invocatie la fata locului
4
6
Cei mai ageri dintre ei, porcaleti cu epoleti shpagari ordinari!! Vine el Iganatul si la ei imediat. Multamwe pt ei!
3
4
Niste handicapati la ISU. Doamne fereste sa vina cu vreo interventie la rine, sunt ciorditori fruntasi !
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614