REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gafă RIDICOLĂ la Ministerul Energiei - Angajații au rămas FĂRĂ salariile pe luna august

Gafă RIDICOLĂ la Ministerul Energiei - Angajații au rămas FĂRĂ salariile pe luna august

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:00 215

sursa foto: gds.ro

Angajaţii Ministerului Energiei nu au primit, marţi, salariile pentru luna august, deşi ar fi trebuit să fie zi de plată, întrucât nu există nicio persoană desemnată să semneze ordinele de plată, au declarat, pentru AGERPRES, surse din interiorul instituţiei.

"De o săptămână există zvonuri că nu ne vom primi salariile la timp. Astăzi trebuia să fie zi de plată şi nu am primit banii. Nu ne-a fost oferită nicio explicaţie la modul oficial, însă această situaţie este cauzată de faptul că nu mai există un ministru, nici măcar interimar, şi nu are cine să semneze ordinele de plată", au spus sursele menţionate.

Potrivit acestora, este pentru prima dată când instituţia se confruntă cu un astfel de blocaj, aproximativ 10.000 de oameni fiind în această situație.

Vineri, 30 august, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care se ia act de demisia Graţielei Leocadia Gavrilescu, viceprim-ministru, ministrul Mediului, a lui Anton Anton, ministrul Energiei, şi a lui Viorel Ilie, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, şi prin care se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului pentru cei trei. Aceştia, membri ai ALDE, au demisionat după ce formaţiunea a ieşit de la guvernare.

Totodată, Iohannis a refuzat propunerile de miniştri interimari înaintate de premierul Viorica Dăncilă pentru portofoliile lăsate libere în urma acestor demisii.

În locul lor erau propuşi interimari astfel: la Energie - ministrul Economiei, Niculae Bădălău, la Mediu - ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, şi la Relaţia cu Parlamentul - ministrul pentru Mediul de afaceri, antreprenoriat şi comerţ, Radu Oprea, conform unor surse politice.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a-ti falimentat tara jegosilor, furt la sange pe bani imprumutati cu dobanda imensa. o sa intrati unul cate unul la parnaie.
5
2
Competentii ALDE din guvern n-au fost in stare - sau e un gest deliberat?! - sa delege dreptul de semnatura cuiva din minister, astfel incat oamenii sa-si ia banii. Lucrurile astea trebuie stiute. Ceea ce au facut ministrii demisionari seamana cu gestul celui ce da foc casei dupa ce a locuit - pe vreme rea - in ea...
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614