REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gaju ii da lui Tucan, in loc de bani, o diploma

Gaju ii da lui Tucan, in loc de bani, o diploma

Replica API 17 noiembrie 2010 | 00:00 137

Lucrari de asfaltare neachitate

Lucrari de asfaltare neachitate

Mariana Gâju, edilul din Cumpăna, pare extrem de inventivă atunci când este pusă în postura de a răsplăti munca celor care au accepat din varii motive să colaboreze cu primăria condusă de ea. Mărinimoasă din fire, Mariana Gâju a semnat un document din care reiese că firma care a reuşit să blocheze conturile Primăriei Cumpăna este una extrem de serioasă.

Dacă iniţial Gâju a refuzat orice dialog cu reprezentanţii firmei JT Oil, deţinută de familia liberalului Jean Paul Tucan din Năvodari, ulterior acesta a decis să-i laude în câteva rânduri, printr-o "recomandare privind calitatea lucrărilor executate". Din documentul semnat de primar aflăm că firma administrată de Bogdan Aldea nu a încălcat nici normele tehnice, nici legislaţia în vigoare privind calitate lucrărilor, nici nu au apărut neconformităţi care să fi condus la refaceri parţiale ale lucrărilor executate şi nici recepţia finală a lucrării nu a fost respinsă datorită nerespectării parametrilor de calitate. Cu alte cuvinte, Gâju nu contestă munca celor care au prestat serviciile contractate ci doar... valoarea facturilor emise de JT Oil. Surprinzător este faptul că şeful de şantier al lucrării, Ionel Munteanu, angajat al firmei JT Oil, s-a pricopsit şi cu o diplomă de onoare pentru sprijinul acordat activităţilor desfăşurate în comuna Cumpăna. Acum, societatea pe care Gâju o "perie" în documentele semnate de ea îşi vede banii cu ţârâita, în funcţie de cum reuşeşte executorul judecătoresc să mai scoată câte ceva din conturile primăriei. "Conturile primăriei sunt blocate şi prin eforturile executoreului judecătoresc mai primim câte 1.000 lei. Am investit bani, am executat lucrarea şi acum ne chinuim să-i recuperăm", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Bogdan Aldea, administratorul JT Oil.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367