REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Horia Tuţuianu - "Mi-aş dori ca în momentul în care terminaţi studiile să fiţi români şi să rămâneţi în ţară”

Horia Tuţuianu - "Mi-aş dori ca în momentul în care terminaţi studiile să fiţi români şi să rămâneţi în ţară”

Replica API 11 decembrie 2018 | 00:32 411

Gală de premiere

Gală de premiere

Luni, 10 decembrie a.c., la Centrul Multifuncțional de Tineret „Jean Constantin” s-a desfășurat Gala de premiere a elevilor și profesorilor care au obținut distincții, medalii și premii pe parcursul anului școlar 2017 – 2018.

Elevii meritoși și profesorii lor au fost recompensați de Consiliul Județean Constanța, prin președintele Marius Horia Țuțuianu, cu distincții și premii în bani. Au fost premiați 84 de elevi și 86 de profesori din școlile din județul Constanța.

„Sunteți elite și în semn de recunoaștere a performanțelor dumneavoastră, veţi fi astăzi premiaţi. Vreau să vă mulțumesc pentru dăruire, profesionalism. Să fiți răbdători şi să duceți acești copii pe o treaptă cât mai înaltă... Peste ani de zile să vă văd în administraţia publică locală, chiar şi în locul meu. Mi-aş dori ca în momentul în care terminaţi studiile să fiţi români şi să rămâneţi în ţară”, le-a transmis Marius Horia Țuțuianu elevilor.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e domnul Presedinte devina pentru ceea ce a facut MAFIA in Constanta ! El a facut si vrea sa faca lucruri bune pentru Constanteni, nu pentru MAFIE ! De aceea mafia vrea sa il dea jos ! DERANJEAZA !
0
0
viitorul a fost deja vandut de catre pesdei,daca au vandut chiar si apa pura de 23000 de ani de catre porcul securist de stroe,ce sa astepte aceste valori,cele mai mari valori,sa vina un puscariabil si o proasta patentata sa le dea ordine,muiepesede
1
0
Deci tinerii vor avea de munca , doar sa vrea, vor avea salarii si civilizatie ca in occident, nu se va avansa in cariera pe pile su coruptie ci doar pe merit etc. etc Astea le aud de 30 de ani... Visuri. Realitatea e muuult mai dura. Aplauze pentru literatura SF prezentata.
1
0
Alupigus lunganule...
1
0
Sa ramana ,pentru ce ...Copiulul meu a reprezantat orasul si Romania ani la rand,iar voi,autoritatile mediocre nu ati stiut sa o felicitati nici macar in cel mai superficial mod. Copilul meu este de talie mondiala,talent nativ unic, dar medicrii ca voi,din institutile statului nu aveti cum sa apreciati valoarea. Voua va este frica de oamenii valorosi,caci sunt oameni puternici. Va fi premiat si apreciat de adevarati oameni de valoare.
3
0
Sa faca ce daca raman in haznaua aia? Sa devina someri? Sa devina manelisti drogati si cretini? Asta exista in marea masa a populatiei romaniei.. sa stai pe langa respectivele cadavre vor devenii si ei la randul lor tot ceva de genul. Plecati.. cat puteti unde puteti si cat mai departe puteti. Si nu va uitati inapoi.. ca nu aveti unde si de ce.
3
0
Horia Tutuianu este unul dintre putinii politicieni caruia chiar ii pasa de Judetul Constanta! Felicitari pentru gala. Olimpicii trebuie incurajati!
1
3
Felicitari Horia! Performanta trebuie apreciata si premiata!
1
3
Multa muie cu cacat lingailor hotului tutuianu ! Cat va da ? 50 de bani de postare ? Muie tutuianu, muie dragnea, muie pesede !!!
2
0
Ramaneti ca s au luat bani pe capul vostru si tre sa trageti pt interlopii de la putere ,economic e jalnic,dar ramaneti sa va injoseasca toti functionarii si toate curvele din sistem.Ramaneti sa va rada in fata copiii de pilosi si cei angajati prin nepotisme ca meritocratia in Romania functioneaza ca economia!Ramaneti va rugam ca n are cine sa ne calce prin baltoci!Cum sa ramana?la ce?la calacat in picioare!
6
0
Horia are un suflet mare! Asta e spiritul sarbatorilor!
4
3
Bravo Horia Tutuianu! Olimpicii trebuie premiati! Ei reprezinta o valoare pentru Constanta!
5
2
Tutuianu are suflet mare! Bravo!
4
3
Felicitari conducerii CJC! Performanta trebuie incurajata!
4
2
Felicitari!!! In sfarsit cineva care se ocupa si de educatia si viitorul tarii! Bravo Tutuianu!
4
2
Felicitari Tutuianu Horia, un gest care conteaza foarte mult pentru acesti copii.
4
2
Bravo! Felicitari pt ca va implicati in tot. Mai ales in esuxatia copiilor. As vrea sa se implice si primaria mai mult!
3
3
Foarte bine pentru ca se investeste in educatie
2
2
Unul dintre putinii oameni care se chinuie sa ridice judetul. Foarte frumos gestul
3
2
Felicitari Presedintelui Cjc, Horia Tutuianu, pentru eveniment. Olimpicii trebuie premiati!
3
3
Anecdote de revelion.
4
0
Sa plateasca rate la infinit la dezvoltatorii seku si indirect spagi la primar si toti ai lui? Sa cotizeze la pensii ciordite de mult de Fonduri si Bancorexi ? Sa faca mijto tiganii de ei ca-s prosti si muncesc cu pricepere ca sa stea pe camp, in timp de tiganii imparatesc in Centru? Sa aiba primar cu limuzina turceasca si apa de la robinet? Boul asta crede ce pe-astia mici ii mai prosteste cineva cu gargara de-asta ieftinsa, cum au facut-o cu noi? Sa plece cat pot, cu norii de pe cer.
6
0
Tinerii care reusesc sa gandeasca normal nu au nevoie de rugaciuni pentru a ramane langa parinti. Ei evalueaza obiectiv realitatea in care sunt nevoiti sa traiasca si decid daca are sens sa si consume viata aici sau nu. Coruptia promovata da PSD prin legi deja pute.
9
0
va rog sa ramaneti sa platiti datoriile facute de noi
12
0
oamenii de valoare nu vor fi apreciati de modiocrii de la putere.mediocrilor le este frica de valori.valorile sunt puternice si periculoase pentru mediocrii.
17
0
Vreti sa ramana in tara asta JEFUITA de PSD, ca sa FURATI voi POLITICIENI,veti avea o MARE MARE MARE surpriza la alegeri voi PSD ,sa va voteze DRACU
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102