REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

GALANI și-a dezvăluit SECRETUL: 'Mănânc ORICE!'

GALANI și-a dezvăluit SECRETUL: 'Mănânc ORICE!'

Replica API 29 august 2020 | 00:32 2679

Ionuț Galani a fost prezent în PrincessSummer Club Mamaia, acolo unde a susținut un concert, în limitele impuse de legea în vigoare. Acesta a oferit și un interviu pentru Replica de Constanța în care a discutat despre cum a fost perioada pandemiei pentru el și cât de mult l-a afectat.

Aromânul Ionuț Galani, interpret de muzică grecească a fost prezent vineri seară, 28 august, în Princess Summer Club Mamaia. Acesta a ținut acolo un show de proporții, cum doar în Grecia mai vezi... însă, cu distanțare, bineînțeles. Mesele au fost distanțate iar ospătarii erau echipați corespunzător, conform cadrului pandemic în care ne aflăm.

Galani, afectat de pandemia de coronavirus

Ionuț Galani este un artist și asta o știe toată lumea însă, la fel ca toți ceilalți, în această perioadă a fost nevoit să rămână în casă și să se protejeze atât pe el cât și familia de temutul virus. „A fost o perioadă grea pentru toată lumea. Vrem să ieșim din ea și se pare că ușor, ușor vom ieși. Viața și obiceiurile noastre s-au schimbat total. Am stat în casă și am respectat tot ce s-a spus. Au fost anulate spectacolele, nunțile, tot ce presupunea public mult. Acum, ne bucurăm de vara asta că am reușit să ne mai revenim un pic, să ieșim din starea grea prin care am trecut. Noi suntem artiști și este foarte greu să stai în casă. Trebuie să ieșim, să avem contact cu lumea. A fost o perioadă dificilă însă îmi doresc să fie numai și numai bine de acum încolo” a declarat Ionuț Galani.

Galani: „în pandemie ieșeam pe câmp”

Întrebat fiind cum au reușit să treacă de perioada pandemiei și a izolării în casă, acesta a răspuns cu sinceritate: „a fost greu”. „E greu să fii tătic în perioada asta. Și mămică este la fel de greu. Îmi iubesc copilașii ca pe ochii mei din cap însă la un moment dat începi să cedezi psihic, știi cum este, ei se plictisesc, trebuie să-și cosume energia, și mai ieșeam cu ei pe câmp. Fiind la periferia orașului am mai avut posibilitatea asta să mai ieșim pe câmp, să alerge, să alerg și eu cu ei. A fost o perioadă grea însă ok pentru că eu fiind artist sunt mai tot timpul plecat iar așa a avut timp să stau mai mult cu familia mea și cu copii mei. Viața mea s-a schimbat de când am început să cânt” a mai spus Galani.

„Nu țin nicio dietă!”

Fanii au rămas surprinși plăcut de felul în care arată în momentul de față, Galani, iar acesta a șinut să facă și o lămurire… nu ține nicio dietă, ba chiar mănâncă tot ce-și dorește. „Încerc să mă mențin. Făceam mult sport înainte, înotam foarte mult dar am cam renunțat în ultimul timp din cauza virusului. Încerc să țin totul din mâncare. Mănânc tot ce vreau și încerc să mă mențin la 80 de kg și nu, nu țin nicio dietă” a mai spus artistul.

Caliopi, păstrată cu sfințenie de către Galani

Este deja știut faptul că barca de suflet a marelui actor constănțean, Jean Constantin a fost lăsată prin testament „fiului” așa cum îi spunea acesta lui Ionuț Galani, cel care are grijă de ea și o păstrează cu sfințenie. Nici gând ca aceasta să fie înstrăinată! Ea va rămâne fiului său și va fi lăsată din generație în generație, după cum a spus chiar Galani. „Este la mine și mă mândresc cu asta pentru că a fost dorința lui Nea Jean să rămână la mine. Mă mândresc și mă simt onorat că și-a dorit acest lucru. Ambarcațiunea este acum nouă pentru că am refăcut-o total, de la zero și chiar ieri m-am plimbat cu ea, este pe apă, pe lacul Siutghiol. Este barca de suflet a familiei” a declarat Ionuț Galani.

.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614