REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Galeria Farul se dezice de tinerii care au afişat mesajul "Făgădău, demisia": Au fost plătiţi, nici nu ştiau de ce sunt acolo!

Galeria Farul se dezice de tinerii care au afişat mesajul "Făgădău, demisia": Au fost plătiţi, nici nu ştiau de ce sunt acolo!

Replica API 7 noiembrie 2015 | 16:35 341

Tensiuni după protestul de vineri de la Constanţa! Tinerii care au plecat în marş, vineri seara, de la stadionul Farul, ţin să atragă atenţia că în faţa grupului lor s-au postat câţiva “copii” cu un banner prin care se cerea demisia primarului interimar al municipiului, Decebal Făgădău. “Nu vreau să dau nume, că nu ştiu sigur cine le-a dat mesajul, dar e clar că e pus de oameni politici. La protest s-a aflat şi Cătălin Anghel, Andrei Popescu etc… Noi nu am ieşit în stradă pentru ca politicienii dornici de afirmare să ne fure mesajul! Noi am ieşit în stradă în memoria victimelor de la Club Colectiv. Nu facem propagandă pentru un politician sau altul, suntem apolitici şi suntem împotriva întregii clase politice”, a spus un membru al galeriei Farul, care a mărşăluit joi seara pe străzi.

“Copiii din faţă nici nu ştiau ce banner ţin şi ce scrie pe el, a fost băgat cu japca în faţă. Băieţii din galeria Farului au observat problema şi au îndepărtat bannerul”, a mai spus membrul galeriei, care susţine că i-a întrebat pe respectivii ce fac acolo, iar răspunsul ar fi fost că au fost plătiţi să afişeze mesajul mai-sus menţionat.

“Scandări precum "O dorinţă sinceră , România liberă” sau " Suntem Români si ne vom apăra Pământul , Neamul şi Istoria, Jos toate Partidele" nu vor să modifice cursul protestului sau să incite. Sunt lucruri de bun simţ şi orice Român / Constănţean, ar trebui să le simtă”, au mai transmis băieţii din galeria Farul.

Update:

Un protestatar ne-a contactat, pentru a susţine că cel care a scris bannerul ar fi Andrei Chivu.

Update:

http://www.replicaonline.ro/andrei-chivu-bannerul-fagadau-demisia-imi-apartine-247440/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369