REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

GALERIE FOTO. City Tour: autobuzele etajate circulă în Constanţa pe o nouă rută

GALERIE FOTO. City Tour: autobuzele etajate circulă în Constanţa pe o nouă rută

Replica API 27 aprilie 2018 | 23:24 1449

RATC a efectuat o cursă de probă a noului traseu al autobuzelor etajate, în cursul zilei de joi, 26 aprilie a.c.. Ca noutate, autobuzele vor circulă prin Portul Tomis, ajungând până la dana de pasageri, la Cuibul Reginei. Vor circula începând de sâmbătă, 28 aprilie, la un interval de 30 de de minute în perioada minivacanţei, iar în sezon la un interval de 20 minute. Linia 100 va fi de asemenea prelungită. În minivacanța de 1 Mai va circula până în stațiunea Mamaia, la Caraiman, după aceea va fi suspendat noul traseu, fiind reluat pe timpul verii, conform reprezentanților RATC.

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța relansează, în minivacanța 28 aprilie – 1 mai, linia turistică City Tour. Autobuzele etajate străbat în acest an un traseu cu totul nou, care va duce turistul sau constănțeanul dornic să cunoască orașul prin port, centrul vechi și stațiunea Mamaia.

Traseul va fi următorul: Gară CFR – Piața Far – Poarta 5 – Silozurile Saligny – Cuibul Regnei – Portul Turistic Tomis – bulevardul Elisabeta – strada Termele Romane – strada Negru Vodă – strada Mircea cel Bătrân – bulevardul Mamaia până la Tabăra Turist din stațiunea Mamaia.

Patru autobuze vor asigura transportul în minivacanță, la un interval de 30 de minute, între 09:00 și 18:00. Din 15 iunie, traseul va fi deservit de 6 autobuze etajate, la un interval de 20 de minute.

Autobuzele includ în ruta lor obiective turistice precum: Silozurile Anghel Saligny, Vechea Bursă Maritimă, Gara maritimă, Cuibul Reginei, Cazinoul, Edificiul roman cu mozaic, Moscheea Carol I, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic, Delfinariu, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia.

Linia 100 Mamaia va circula pe trasul Gară CFR – bulevardul Al. Lăpușneanu – City Park – stațiunea Mamaia până la Tabăra Turist, fiind deservită de 6 autobuze în program 5:45 – 23:00, cu plecîri din Gară cu o frecvență de 15 minute. Durata cursei va fi de 80 de minute. Abonamentele de pe linia 100 sunt valabile și în stațiunea Mamaia.

Claudai CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt @harry si dc te ai mai intors in Constanta daca zici ca este urat?
0
0
Ce cacat sa vada turistii in port? Gropi, strazi blocate de tir-sti nesimtiti, caini vagabonzi, munti de cherestea care pleaca la export.. cam asta e de vazut in port.
3
1
Cultura se vede ca ai kkt in gura. Vreti numai moca voi ratc-ul.
1
0
stau si ma intreb ca si cetatenii de pe aici, ce as putea sa vad eu in constanta dintr un autobuz? am fost la barcelona acum 3 sapt. si da, hop-on chiar merita sa l iei. dar ..la constanta, ma paraseste imaginatia oricat as incerca sa ma mint ca exista vreun motiv real altul decat sa sparg seminte in capul trecatorilor.. Mazare dumnezeu sa l apere de triburi a avut el ceva idee in cap dar inutila in prezent.si pe viitor.omorati investitia si bagati banii in ceva UTIL.
0
1
Atentie sa nu apara horia de la opc cu amenda la ratc pt ca folosesc autobuze dezmembrate fara acoperis si calatorii vor fi afectati de curentii de aer,praf s-au ploi.Mai stii cum se sesizeaza el pt binele consumatorilor?!
5
0
Ce sa vada oamenii un oras in putrefactie de tip oriental.Oamenii vin la mare numai pentru sex, droguri ,bautura si manele, iar in urma lasa munti de gunoaie.
4
3
Liberele treceri sunt platite ca oricare alt operator ... intai informeaza-te inainte sa mananci kkt ... traseul va fi deviat cand este nevoie
2
1
Sa vad cum o sa se descurce autobuzul ala cand se vor face cozi de camioane la silozurile vechi si se va bloca drumul cand vor descarca pe tunel. Se vede ca cine a decis traseul nici nu calca in port.. poate doar in portul Tomis...
1
0
Ratcul impreuna cu primaria trebuie sa plateasca pentru fiecare autobuz libera trecere. Altfel este discriminare fata de ceilalti operstori portuari.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614