REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

GALERIE FOTO: Cum va arăta dispensarul din Tuzla şi pentru ce specializări va fi dotat

GALERIE FOTO: Cum va arăta dispensarul din Tuzla şi pentru ce specializări va fi dotat

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:07 1501

Investiţie cu bani atraşi de administraţia locală de la Ministerul Dezvoltării

Investiţie cu bani atraşi de administraţia locală de la Ministerul Dezvoltării

Fostul sediu al Primăriei Tuzla devine clădire de cabinete medicale! Este un proiect important pentru comunitate, pentru care administraţia locală a obţinut finanţare de la bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei publice.

Pentru acest proiect care prevede transformarea corpului C1 (fost sediu al primăriei) în cabinete medicale, respectiv extinderea clăirii pe orizontală şi verticală cu un etaj şi mansardă, a fost eliberată în luna octombrie a acestui an autorizaţia de construire, iar tot în luna octombrie au demarat şi lucrările, care se vor încheia în octombrie 2021.

Terenul aferent construcţiei, în suprafaţă de 1.032 metri pătraţi este situat pe latura estică a străzii Constanţei (DN 39) din centrul localităţii Tuzla.

Constructia veche, parter, a fost alcătuită din mai multe încăperi, având un hol central din care se intră în încăperile perimetrale. În această construcţie a funcţionat până nu de mult sediul administraţiei locale. Prin proiectul de faţă, s-a proiectat transformarea acesteia într-o unitate medicală “Dispensar” respectând Normativul NP 015- 97 privind Proiectarea şi verificarea construcţiilor spitaliceşti.

În total s-au obţinut 16 încăperi cu destinaţia de cabinet medical pentru diferite specialităţi, laborator, recepţie şi administraţie.

Specialităţile pentru care s-a alcătuit un necesar minim de dotare în conformitate cu prevederile Ordinului nr.153 din 2003 ale Colegiului Medicilor din România sunt, conform primarului comunei Tuzla, Reşit Taner: Pediatrie, Interne, Ecografie, Reumatologie, Cardiologie, Chirurgie (mică chirurgie), Oftalmologie, ORL, Urologie, Ortopedie, Ginecologie,Neurologie, Psihiatrie, Dermatologie, Medicina de familie şi Stomatologie.

Valoare totală a investiţiei este de 2.278.958,72 lei, din care 2.029.011,722 lei finanţat din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Adminstraţiei publice.

Cum arată acum sediul

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie tanere muie PSD
9
0
doar vin alelegerile..
9
0
hai sictir muie
8
1
animalelor ! Desene pot sa fac eu si mai frumoase ! Cand e gata asa cum il desenati voi sa ma anuntati si pe mine. Pana atunci, muie cu cacat mincinosilor muisti !!!
7
1
o sa produca bilete de trimitere.atat.asta daca reusesc sa-l faca si sa-l populeze cu medici din specialitatile alea.mai bine faceau camin de batrani ca iesea banu' mai mult
7
2
Sa se ia in calcul totusi ca este o zona predispusa la inundatii.Sa vedem iar plutind paturi prin apa sau tot felul de aparate medicale chiar ar fi ceva interesant pentru o regiune parca scoasa din dosarele X.
6
1
mie-mi plac pomii din proiect...dupa frunze par a fi pruni....si-mi mai place pu..legatura foarte apropiata dintre cadrele medicale si ecumenic..
4
3
Cabinetul medical din Costinesti arata mai frumos ca a vostru !Si Casa de Cultura arata mai bine !
2
3
Intrebarea nu e "cum va arata" ci "cand va arata" ca in poze. Suntem buni tare la facut proiecte pe calculator , cand trebuie puse in practica e mai greu ca nu iese socotela la spaga.
7
6
Bravo domn primar succes in viitor
8
5
Bravooo an sfarsittt
11
6
BRAVO TANER BRAVOOO !!!!!asa da ..chiar este nevoie de asa ceva ...BRAVO
11
5
biserica din tuzla??ce imensitate de constructie?oare cat a costat mizeria aia?...
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218