REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

GALERIE FOTO. S-a lăsat cu amenzi!

GALERIE FOTO. S-a lăsat cu amenzi!

Replica API 23 iulie 2018 | 13:29 849

Zarvă, lăutari și forfotă mare, vineri, 20 iulie a.c. în cartierul Piața Chiliei din municipiul Constanța.

Evenimente mari în cartier, după cum au constatat și polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, care au ajuns în zonă și s-au autosesizat: aveau loc două nunți țigănești. Așa cum cere tradiția, cu multă zarvă, cu mulți invitați, în plină stradă, creând disconfort vecinilor dar mai ales încurcând traficul rutier.

O nuntă țigănească avea loc pe strada Ion Adam, iar cealaltă pe strada Ion Rațiu. În ambele cazuri, polițiștii locali au aplicat câte o amendă de 200 de lei organizatorilor și le-au pus să în vedere să elibereze partea carosabilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa apara in videoclipuri pe bestgorepunctcom!!!
1
0
sa treaca la tiganimea cocalar traficanta de etnobotanice de langa restaurant deus.. sa vada locala ce dansuri din buric la muzica la maxim sunt pe la 1 noaptea, ce tigani slinosi isi fac nevoiele pe bratianu
0
0
trebuia 200 lei amenda de fircare
5
0
toate ciorile alea care nici nu erau nascute la revolutie au certificat de revolutionar si toate pensiile si beneficiile....
10
0
Bravo Politia Locala !!
13
3
Nu sunt toti gardieni publici,mai sunt si neamuri,rude,prieteni..
9
2
Ce mai face Faruk ? Mai trimite nevasta la produs ?
9
0
Am vazut si auzit multe dar ce se intampla in acest ghetou numit constanta e prapad ..nimeni nu respecta nimic ..lumea e famata rau de tot e jale tiganime turcime cocalari bisnitari interlopi cadane imputite ..constanta arata mai rau k un oras minier parasite cum este sa zicem PETRILA ..dragi turisti fugiti de constanta si litoralul marii negre cat puteti e mafie si bataie de joc cat cuprinde ..
21
2
Nunta nu trebuia oprita , ci doar adusa in matca fireasca. Doar pentru faptul ca s tigani nu inseamna ca nu au drepturi. In rest, ramane valabil ce ti am zus ieri si nu intelegi. Citeste pana intelegi.
8
21
Eu nu inteleg de unde naibii au banii de lautari si toalete. Ca daca ii iei la purificat toti sunt asistati sociali. Cand ii chemi la munca toti au toate boalele. Gata, presedintele a promulgat legea prin care asistatii sociali pierd ajutorul daca refuza un loc de munca. Sper ca cei abilitati sa nu mai puna botul la spagutza. Asadar, la munca putoriilor! Daca vreti paranghelii de gen, inchiriati stadionul si puteti sa va da-ti in spectacol cat vreti.
27
0
cand va aud cu astia de la politia locala. care politie locala? nu exista asa ceva sunt fostii gardieni publici , niste analfabeti tartani. daca esti badaran te angajezi in politia locala. nu ii inghit nici aia de la politia originala
20
10
nu e obligatia mea sa opresc nunti tiganesti, nu sunt politist al primariei.PLus ca nu ai oprit nunta. Va faceti reclama in toate ziarele cu faptele voastre vitejesti
12
1
Halal politie locala
11
1
Ce face? 200 lei hahahaha rad tiganoii de voi mai romani si le canta in struna militia
13
2
Li se rupe stomeleagu la ciori ca le-a dat locala 200 lei amenda, pe care oricum nu o platesc. Halal legi
19
0
MOARTE tiganilor !!!!!!!!!!!!!
23
3
Eu am baut o bere n parc pe caldura asta stand pe o banca linsitit si mi am luat 100 de lei.. halal militie
16
5
Ca cei de la Politia Nationala se pupa cu ciorile ! Bravo POLITIA LOCALA ! BRAVO DOGARU TUDOREL !!!
17
7
Amenda minima recomandata este 210 boabe p FA sau mai mult... Cateva defensive i-ar vindeca total...
11
2
Bai ciorilor, sunteti cetatenii acestei tari, care are legi pentru toata lumea, pe care trebuie sa le respectati si voi. Cand e vorba de drepturi aveti gura mare! Asa ca sikigem sikigem bonbon veregem !
30
2
da iti dai seama cat de complicat a fost sa opreasca nunta la tigani si dupaia sa le dea 200 roni " bai bine bosule daia ne oprast betrecerea bentru 200 da lei? ptiu na aice pa frunte una de 500 de ieuro na si tie si tie si la domnesoara bolitista doa de 500 de la mine si plecati dacilea saraciilor!"
29
6
Bravo,meritati ,RESPECT.
18
7
Penibil esti tu si familia ta. Cine a mai oprit nunti de tigani pana acum, curajosule? Iesi de la calculator, du te la o nunta de tigani, opreste o si trimite i la plimbare si atunci ai dreptul sa vb. Pana atunci,mars in plm de prost.
23
18
Tiganii trebuie arsi pe rug!!
37
5
Amenzile s-au dat ptr ca erau miresele petarde.
30
2
200 lei? da, au dat faliment.. felicitari, locala, sunteti penibili
34
5
Rrrrromania 400 ron amenda. Ha ha ha. Pentru strada blocata se face dosar penal. 400 ron.
38
1
Corect ce zici, mai putin ultima fraza. Ba fac si altceva, isi incaseaza spaga!
13
2
Ce amenda e aia , 400 lei pentru doua cazuri de tulburarea linistii publice?Iar daca-i bal,balamuc sa fie ca se merita pentru 200 lei .Dati-le amenzi sa le piara chiuitul.
30
2
Tiganii astia de pe ion ratiu de peste 2-3 ani scot boxele in strada si ridica cartierul in aer cu maneke care se aud oana la delfinariu. Dupa atata timp s a sesizat si organul platit pentru asta. Bravo. Si amenda de 400 lei. Hahaha. Foarte eficienta. Platesc si eu atat numai ca sa deranjez 1009 de oameni. Halal tara europeana. Tara de tigani si manelisti Sectia 1 trece mereu pe acolo. In afara ca se dac ca nu i vad , altceva nu fac
47
2
A fost odata o tara bogata si frumoasa, cu oameni frumosi si fericiti. Adio Romania. Bun venit RROMania patria tiganilor si a hotilor.
62
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614