REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gâmbuţeanu pleacă de la Regia de Drumuri şi Poduri Constanţa. Vezi cine va fi director

Gâmbuţeanu pleacă de la Regia de Drumuri şi Poduri Constanţa. Vezi cine va fi director

Replica API 17 aprilie 2015 | 16:19 570

Adrian George Gâmbuţeanu pleacă de la conducerea Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa. Funcţia de director general va fi preuată de Daniel Cristu. Schimbările vor avea loc abia după şedinţa de Consiliu Judeţean din data de 22 aprilie a.c. Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare figurează 38 de proiecte, iar două dintre ele fac referire la eliberarea din funcţie a lui Gâmbuţeanu şi numirea lui Cristu Daniel în funcţia de director general. Totodată, în ședința de consiliu se va vota proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei de evaluare/selecţie a membrilor în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Cele două proiecte sunt iniţiate de Cristian Gheorghe Darie, vicepreşedintele CJC. Mandatul lui Gâmbuţeanu ar fi expirat încă din luna ianuarie. Contactat de "Replica" de Constanţa, Darie a declarat că proiectul ar fi iniţiat de... Cristinel Dragomir! Întrucât se speculează că Daniel Cristu ar fi "finul" unuia dintre vicepreşedinţii CJC, cotidianul "Replica" de Constanţa a dorit să afle şi punctul de vedere al lui Darie, iar reacţia acestuia a fost: "Voi aţi înnebunit?!".

Printre proiectele importante se numără și cele privind eliberarea din funcţie a vicepreşedinţilor CJ, Cristinel Dragomir şi Cristian Darie, precum şi alegerea noilor şefi ai instituţiei. În cadrul şedinţei de luni vor fi aprobate rezultatele evaluării anuale a managerilor instituţiilor de cultură din subordinea CJ.Pe ordinea de zi se mai află și proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Constanţa, dar și mai multe hotărâri privind alocarea unor ajutoare ce constau în bani pentru mai mulți constănțeni cu nevoi speciale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367