REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

GÂNDACI și MIZERIE la Casa Vegetariană din Constanța

GÂNDACI și MIZERIE la Casa Vegetariană din Constanța

Replica API 24 octombrie 2017 | 00:38 1084

Comisarii de la Protecția Consumatorului au efectuat un control la Casa Vegetariană, în cursul zilei de marți, 24 octombrie a.c., unde au găsit o mizerie de nedescris. Controlul a fost efectuat în urma unei sesizări, iar gândacii umblau liberi prin bucătărie.

Proprietarul locației a fost invitat la sediul CJPC Constanța, iar cel mai probabil, după precizările conducerii urmează a fi impusă oprirea temporară de prestări servicii până la remedierea deficiențelor, dar și o sancțiune semnificativă.

Vom reveni

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la inceput era mancarea foarte buna si era si curat, dar cu trecerea timpului doamnele de acolo nu puneau mana pe o carpa sa faca curat , curatenia se face zilnic nu o singura data pe luna, trebuia sa angajeze o femeie care sa seocupe numai cu curatenia zilnic si mereu ,de cand se deschidea magazinul si pana la ora de inchidere
0
0
Aceasta Casa Vegetariana a si redeschis. In cele 3 zile cat au avut lacatul pus, nu cred ca au avut timp sa faca o dezinsectie, o curatenie si o instruire a angajatilor asa cum se cuvenea. Conteaza, se pare, sa faca vanzare cu riscul de a imbolnavi clientii. Cum sa mai ai incredere intr-un asemenea loc? Citisem in alta parte ca un client a gasit un carcalac in omleta si nici macar scuze nu a primit, patroana considerand evenimentul ca fiind ceva normal.
1
0
Asa este din pacate au devenit nesimtiti ...pacat ca au crezut ca vor merge asa forever ...lipsa de respect fata de clienti. Sa va fie rusine . Simt ca am aruncat cu banii aiurea . Sper sa ....faceti cu banii aiai
1
0
In sfarsit a fost inchisa Casa Vegetariana! Am fost de multe ori sa mananc in acest loc si am vazut cum a devenit din ce in ce mai mizerabil. Tavile si tacamurile erau lipicioase, slinoase deci era clar ca ceva nu e in regula. Ultima oara cand am fost acolo am vazut niste viermi pe tavile aduse de o tanara angajata, ea i-a vazut si le-a facut vant nonsalant de fata cu clientii in speranta ca nimeni nu observa. Preturi mari pentru un 'impinge tava' vegetarian in care toate mancarurile au iz de usturoi. As mai avea de zis, dar exista o limita de caractere pentru acest textarea.
3
0
Prostule... boule... idiotule... ITM-ul nu verifica evaziunea fiscala!! Te-ai intrebat daca sunt si platiti ca sa faca controale asa cum vrea p..a ta?!? Poate sunt si ei oameni si au familii alaturi de care sa doarma noaptea in pat! Hai sictir prostu' pamantului!!
1
3
Respectul pt consumatori le va veni, dar numai atunci cand organele de control nu vor mai primi spaga ci isi vor face treaba. De 30 ani probabil ca sa luat doar spaga si sa ajuns in acest hal. Daca de cinstea si corectitudinea lui dnu Horia se vor contamina si alte organe de control atunci vor dispare asemenea infectii din oras. E valabil pt toate domeniile. De ce ITM nu e la fel de vigilent si nu face controale la orice ora din zi si noapte ca sai prinda pe patronii evazionisti si hoti? De ce organele de control favorizeaza doar patronii?
6
1
in piata grivitei ,toate locatiile sunt pline de gandaci
5
1
Avand si gandaci ....nu mai era pur vegetarian ...! iar la ce am vazut prin bucatarie..... jale mare ! Este de evitat pe viitor sa mai mergem prin localuri detinute de asemenea indivizi . Pot primii tone de amenzi ca vor face in viitor acelasi lucru...! Educatia si respectul pentru consumatori nu le va venii din cauza amenzilor.. vor proceda la fel in viitor ...! Va fi doar o chestiune...de timp...
8
0
are patroneasa de acolo; multa munca la negru dar nimeni de la itm constanta nu se sesizeaza; schiba firmele ca pe chiloti;
11
0
Sunt putin analfabet...
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102