REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

GĂSELNIȚĂ. Primăria dă bani pentru un site specializat în “promovarea zonei turistice Constanța-Mamaia”

GĂSELNIȚĂ. Primăria dă bani pentru un site specializat în “promovarea zonei turistice Constanța-Mamaia”

Replica API 16 aprilie 2017 | 11:44 426

Primăria Constanța s-a decis să promoveze mult mai mult orașul de la malul mării și pentru asta a decis să deschidă un site specializat. Astfel, începând din data de 13, aprilie, a.c., s-a deschis site-ul www.constanta-turistica.ro. Pentru acest site, autoritatea contractantă intenționează să achiziționeze „serviciul de găzduire web-site www.constanta-turistica.ro aferent proiectului ”Constanța, primul pas în lunga ta călătorie – promovarea zonei turistice Constanța-Mamaia”. Furnizorul va asigura găzduirea site-ului şi a domeniului www.constanta-turistica.ro pe serverul propriu.

De asemenea, acesta va asigura, în cadrul serviciului de găzduire, punerea la dispoziţie si întreţinerea serverului pe care se află instalată platforma şi site-ul precum şi atuturor celorlalte componente necesare funcţionării acestuia, şi anume: verificarea şi actualizarea si asigurarea licenţelor pentru sistemul Joomla, PhP, MySQL, Apache, etc.; gestionarea spaţiului alocat pe server în funcţie de numărul de utilizatori; realizarea operaţiunilor de back-up; alocarea dinamică a resurselor serverului precum şi a conexiunilor la internet în funcţie de numărul de utilizatori şi de operaţiunile efectuate de către aceştia. Atribuirea contractului de achiziție se va face pe baza criteriului “prețul cel mai scăzut”, cerințele impuse prin caietul de sarcini fiind considerate cerințe minimale și obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta. Plata se va face lunar în termen de 15 zile de la data înregistării facturii la sediul beneficiarului. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 18.04.2017. Valoarea estimată de primărie pentru aceste servicii este de 8.333 lei pe an.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reteaua sc-net Bucuria cumparaturilor cu reduceri laq nivel local si national.
0
0
Atunci cand Mama prostilor ajunge in redactia Replica apar genul asta de articole. Mihaela Ungureanu, ai nevoie de pastile tanti, de multe pastile daca ai ajuns sa postezi asa tampenii
1
0
pe site-ul primariei scrie foarte clar 8.333,33 lei fara TVA pe an adica 694,44 lei fara TVA pe luna
1
0
Daca Primaria Constanta nu ii actioneaza in judecata pe pamblicarii astia.... Inseamna ca e STOP JOC!
9
0
Pe site-ul primariei spune ca-i 8333,33 fara Tva
9
1
Daca tot accesati pagini de internet, uitati-va si pe site-ul primariei....cititul nu doare!!
9
0
da, sa stim si noi cine a primit banii si pentru ce!
4
3
Pe bune ? Un site de 8.3 mil lei pentru promovarea turismului ? Un site de prezentare e maxim 500 euro, la calitate extra . Pentru asa ceva nu-ti trebuie baza de date si alte mizerii , si pentru Joomla , php ,sql nu e nevoie de licente , sunt freeware adica moka !!!! Stati ca a venit Ghita ala in tara, le face el site-ul
6
5
Asta e furt pe fata. Ma ofer eu sa-l fac gratis..numai sa nu ne mai furati
7
4
. sau , !?! Pentru voi e tot-una!!! O sa va vina randul sa raspundeti pentru stirile false! In rest.....puneti mana pe carte!!!
8
3
cu maximum 300 de euro pe luna il faci brici. cu un cont de hosting faci tot ce intra in lista aia de servicii cerute la vrajeala...spalare de bani 100 la 100 un nou dosar se prefigureaza, follow the money... realitatea bate websiteul, deci lasati spoiala, cu cei 8,3 milioane de lei cumparati un palat si va raman si bani pentru nevoiasi, psd alde partidele nevoiasilor cu mertzane.
7
4
un site atatia bani ....bhai hotilor
6
7
Trebuie cheltuiti bani,mai bine zis dati catre clientela PSD!Treaba este sigur cu parandarat,niste bani se intorc la cei care atribuie contractul si la PSD,cash sau prin contracte de consultanta-metoda Capatana!Poate castiga una din firmele lui Ghita,DNA somn usor in continuare!
4
7
Cred ca suma de 8,3 mil.lei s-ar fi putut folosi pentru un scop mai util pentru municipiu,dar probabil ca acesti bani trebuie sa intre in conturile vreunei firme ,apropiat edilului Constantei.Sa nu uitam ca este vorba de bani publici ,totusi...
7
6
Milioane vechi,nu?
6
4
curatenia,curatenia stimabile,aia e buba!promovezi ce?ai cel mai imputit oras turistic,o RUINA,extrem de murdar si f.f.f.f.f.f SCUMP,nejustificat de te face sa crezi ca faci farmece boilor care vin aici la plaja.JAPKA,aia e promovarea voastra,a machidonilor imputiti care va prefaceti doar ca faceti turism.ORDINARILOR.
13
5
Caaat maa???
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367