REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

GATA cu clădirile ilegale în Vama Veche! Cel puţin aşa spune primarul

GATA cu clădirile ilegale în Vama Veche! Cel puţin aşa spune primarul

Replica API 8 mai 2017 | 00:00 1150

În goana după succes și implicit după bani, agenții economici aleg să nu mai respecte legile și ridică fel și fel de clădiri ilegal pentru a-și desfășura actvitățile. Indiferent că vorbim de spații de cazare sau restaurante și localuri, sudul litoralului era sufocat de astfel de construcții. Totuși, în ultimul timp, lucrurile par să intre în cursul normal, astfel că cei care trebuiau să-și demoleze proprietățile s-au conformat rapid.

În stațiunile din sudul litoralului și aici ne referim la 2 Mai și Vama Veche, existau nenumărate baruri, localuri, pub-uri care apăruseră ca ciupercile după ploaie. Nimic de reproșat până aici, însă acestea nu erau ridicate în mod legal. Astfel că ani de-a rândul administrația locală s-a “luptat” cu proprietarii acestor tipuri de imobile pentru a stopa ilegalitatea. Iată că rezultate au și apărut.

“Încă de acum o lună, cei care aveau construcții ilegale pe spațiul public le-au înlăturat. Sperăm că în acest sezon să nu mai existe cazuri de astfel de construcții pe domeniul public. Cei care nu respect legislația din punct de vedere al reglementărilor adoptate de Consiliul Local al comunei Limanu vor fi, bineînțeles, amendați”, a precizat Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.

De asemenea, o altă problemă este pe cale să se rezolve, fiind vorba de cea a gunoaielor. “Ne bucurăm însă că am reușit să impunem o conduită privind curățenia, în sensul în care, operatorii economici pentru a primi autorizație de funcționare trebuie să ne facă dovadă că au încheiat un contract cu serviciul public de salubrizare. Astfel, cred eu că vom scăpa de munții de gunoaie atât de pe străzile principale, cât și de pe cele adiacente”, a adăugat primarul.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mancati cacat la greu realitatea e alta
1
0
Primarul Limanu dupa ce a aranjat afacerile sale dubioase din Vama si 2Mai da in puricei acum sa nu se dezvolte dar ce nu stie el ca DNA nu doarme abia asteapta pleasca pe el
0
0
Avizele si autorizatiile sunt documente publice,in baza unei cereri la institutia emitenta poti afla cine si daca detine actul legal,asa ca faceti adresa si dupa ce va lamuriti cine a construit legal,intrebati-va si de ce vin turisti in Vama -Veche,cu siguranta nu pentru cumparaturi la Market....!
3
0
Va anunt oficial ca mi-am deschis birou de expert magician contabil.Ciocirlanii stiu asta.Am talentul sa fac sa apara si sa dispara bani,acte,firme,constructii.Pacat ca nu m-a facut Nicusor consiler ca atunci sa fi vazut buget la primarie.Dar mai vorbim in 2020 la alegeri.
2
1
Abia astept sa va vad demolati fraiericilor,ca eu mi-am luat cazemata.PSDul sa traiasca,ca eu am copii multi si am nevoie de alocatii.In rest pula contract de gunoi,pula autorizatii de functionare.
1
0
Bai Mandea zis si Martin in buletin,cind iti iei cascarabetele de pe plaja?Si Bufalo cacat de pe Magheru nu este pe domeniul public?Ciocirlane cite magazine legale ai,coaie?Te-a invatat contabilu Popescu numai la prostii.Sa te vedem cum te pui in regula legalistule!
3
0
trebuie sa incepi cu ai tai !!!!!cosmin ionescu ,burlacu doru ,balau gheorghe si mai nou se perinda pe la usile primariei si multi din psd mangalia drept urmare se vede ca esti executant si nu poti lua deciziile singur, nai puterea asta ???
2
3
Ba, tu esti prost? Vorbesti probabil de barul ACOLO pe care-l detii cu Balau si care este pe domeniul public si nu are nicio autorizatie de construire si nici contract pt teren Esti tu legal ? nici vorba faci numai ilegalitati cum mama naibii i-ai dat autorizatie lui STANICA -consilier local fara niciun pic de respect pt lege ? Te crezi prea destept pt actiunile tale. Ai PUZ pt mastodontul de hotel pe care ti l-ai construit in Vama CU UN ETAJ MAI MULT DECAT SPUNE LEGEA ? Ai omorat niste amarati din Vama cu 3 chioscuri din care mancau iarna si isi trimeteau copiii la scoala. Poate DNA aude.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367