REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gata cu RUINA a ceea ce a fost cândva mândria litoralului românesc! Teatrul de vară Mamaia intră în reabilitare

Gata cu RUINA a ceea ce a fost cândva mândria litoralului românesc! Teatrul de vară Mamaia intră în reabilitare

Replica API 5 septembrie 2018 | 00:00 291

În sfârșit! Cel mai probabil, în primăvara anului viitor vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a teatrului de vară Mamaia. Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Iorga Palaz, și-a propus, la începutul mandatului, să aducă clădirea la o stare funcțională. Și, iată că a reușit! S-a obținut certificatul de urbanism pentru reabilitarea și modernizarea teatrului! „A fost ambiția mea să-l reabilitez până plec“, spune Palaz.

Gata cu imagine dezolantă a ceea ce a fost cândva mândria litoralului românesc!

Teatrul de vară din staţiunea Mamaia, locul atâtor ediţii ale fetivalului cu acelaşi nume, își așteaptă, din nou, spectatorii! Până să fie igienizată, clădirea arăta ca după război și nimic nu mai aducea aminte de locul în care răsunau melodiile zecilor de artişti care au debutat aici.

Ei bine, fața Teatrului de vară se va schimba cât de curând! Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Iorga Palaz, și-a propus, la începutul mandatului, să aducă clădirea la o stare funcțională și a reușit. A obținut, pe 4 septembrie a.c., certificatul de urbanism pentru reabilitarea și modernizarea teatrului, urmând ca, din primăvara anului viitor să înceapă și lucrările.

„Mai devreme de primăvăra nu vom da drumul la lucrări. Nu avem când, durează până scoatem studiul, până găsim arhitectul...este de durată. Până la 1 mai, se încearcă demararea lucrărilor de renovare. Nu facem alte cheltuieli mari.

Refacem instalația electrică, căci este praf, sunt cabluri furate, susbsolul trebuie consolidat. Noi am igienizat spațiul, dar trebuie făcută treabă bună. Îl vom aduce la stadiul în care va putea fi funcțional“, a declarat, pentru Replica, Claudiu Iorga Palaz. Deocamdată, nu se știe valoare lucrărilor, însă vicepreședintele Consiliului județean promite că nu vor fi irosiți foarte mulți bani.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ati inteles nimic. Reabilitarea asta se va rezuma la daramarea anexelor din jurul teatrului. Apoi se va da o mana de var la teatru iar in locul daramaturilor vor apare blocuri tzantzaresti. Cine are curaj sa puna pariu ca asa o sa fie ??? Muie palaz,muie fagadau,muie dragnea,muie pesede !!!
4
0
Ati inebunit sau chiar sunteti cretini? Teatrul de vara pentru cine?Pentru ce? Intelegeti ca numai sunteti in comunism. Teatru de vara sa vine salam sa cante?sau nu inteleg? Populatia romaniei e cretinizata la maxim in ultimii 20 de ani si voi reparati gradini de vara? Manelismul a luat loc educatiei si voi reabilitati teatre? Sunteti efectiv retardati daca nu intelegeti ca aruncati cu bani aiurea pe lucruri care la ora actuala nu ajuta nimanui. Bagati bani in infrastructura cretinilor, nu in teatre ca romanul a ajuns prea spalat pe creier sa mai aiba treaba cu asa ceva.
1
2
Ehh o pula, sa mai scoata si ei niste bani, cateva toalete de 50k... Praf in ochii la prosti...teatru de pula
2
0
Palaz are casa de 1 milion pe malul marii si administreaza plaja din fata casei, cum a pus mana pe terenul acela? Binefacatoru plii
6
1
Sa se darame sa se faca hotel cipanez
13
0
Trei vecee 150.000 de euro !!! ??? Magadaule trei dosare penale !!! Un veceu in parc la prinarie ne costa contribuabilii constanteni de la nasu nasilor don fuckadau cate 2 miliarde bucata. Baah cinstitilor pisdei voi sunteti tare nebuuuuuni !!!
10
1
Cum ati spus? Putina atentie doar, va rog: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
10
1
Sa va bata Dumnezeu daca nu realizati nimic cu acest obiectiv? Ca de promisiuni ...sunteti experti! La fel ar trebui procedat si cu gradinile de vara 'Soveja' si 'Tomis' din Constanta. Ambele sunt in paragina.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218