REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Se DESCHID TERASELE și PLAJELE! LIBER la CIRCULAT în AFARA LOCALITĂȚILOR!

Se DESCHID TERASELE și PLAJELE! LIBER la CIRCULAT în AFARA LOCALITĂȚILOR!

Replica API 29 mai 2020 | 00:38 6643

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut declarații de presă, cu privire la măsurile ce vor adoptate din 1 iunie, în contextul Stării de Alertă.

Astfel, primul anunț a fost legat de deplasările în afara localității, care vor fi libere.

De asemenea, a precizat că se deschid terasele de la 1 iunie, la fel și plajele.

Se vor relua și competițiile sportive, dar fără public.

Cât despre Evaluările Naționale, examenele vor începe așa cum se stabilise anterior, adică din 15 iunie. La fel și în cazul Bacalaureatului.

Cât despre copiii bolnavi, carantinați sau găsiți cu febră, din 29 iunie va avea loc o a doua sesiune pentru Evaluarea Națională.

La fel și pentru Bacalaureat: o a doua sesiune va avea loc în august.

”Cu toții vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă dacă respectăm măsurile, dacă păstrăm distanța, dacă purtăm măști în spațiile închise și dacă ne spălăm pe mâini”, a spus Klaus Iohannis.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nevasta-mea o suge la Sava!
2
0
de la firma Alcooclima sau asa zisul Holywood sunt tare suparat ca surioara mea Gela bucatareasa sefa nu mai poate taia din portii la ghiseu sa fac eu pula mare sa platesc cotetul meu tip ateneul roman si limuzinele mele unde proasta mea sotie Simona care am luat o fata mare in gura si curva de Miruna fata mea o destrabalata tauata si in cur.
3
2
Sandra Pralong trebuie sa plece de la Cotroceni?este omul lui Soros si a fost pe vremea lui Constantinescu tot in aceiasi pozitie ca si azi?Lucovid Orban cand nu era nimic decat un sofer de A6 care facea un accident banal sub influenta bauturilor alcoolice si detinea functie de conducere in ONGul "Copiii viitorul omenirii" sau "Copiii viitorul nostru" a semnat sau nu 47 de adoptii spre U.S.A???Si daca a semnat unde sunt copiii?se poate lua legatura cu familia sau au fost dati pt adrenochrome?
3
3
jegurile pesediste bosorogii generatia ne a florea ,au primit ordin sa manance kkt si se conformeaza .
11
9
ma doare in spatele dorsalilor de terasele voastre si accesul la ele. Rectific : nici macar nu ma doare.
4
5
Prosti cu gramada pe aici!
6
5
Dumnezeu sa ne ajute...!
5
1
Am fost pus sef de hrebenciuc cu acordul lui Liviu.La SNN nu a ajuns depesedizarea.Mai stau.E bine. Am 5000 de euroi.
6
8
Puscaria ar trebui sa fie cea mai blanda pedeapsa pentru marionetele acestea, incepand cu srilankezul acela de la oms si pana la ultimul politruc ce latra cu zgarda la botnita.Blestemul sa va urmareasca precum covidul, sa va facem un tarc la care sa aducem animalele sa se pishe pe voi, criminalilor.
5
9
Bravo PSD bravo PSD
17
10
Populatia are ocazia sa si arate aprecierea.
13
3
Pai cum era bai burtos imputit cu inmormantarile dupa paste? Nu muream cu totii? Cum era cu al doilea val in vara? Vad ca acum boul ala de Rafila s-a razgandit si ne ameninta cu al doilea val in iarna. Bai mincinosi ordinari ce sunteti, nu vreti sa mai luati voi matzul un pic si sa ne mai scutiti cu mizeriile astea?
18
7
Fara prompter nu mai stie ce sa zica, cand i s-a intrerupt dadea cu pumnul in pupitru, un prostanac agresiv marioneta a altora.
17
10
Cred ca plangea inimioara in el, cand facea declaratii. Nu ne mai poate el ameninta cu statul in casa, cu inmormantarile... Presedinte de doi bani...in primul mandat nu l-am auzit deloc, in ultima vreme daca era odihnit aparea si de doua ori pe zi la tv, sa ne ameninte...
21
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614