REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Gauck: Germania este partenerul comercial numărul unu al României

Gauck: Germania este partenerul comercial numărul unu al României

Replica API 21 iunie 2016 | 23:32 253

Germania este partenerul comercial numărul unu al României, iar investitorii germani au nevoie de condiții cadru, legale, viabile, pentru ca românii să beneficieze de dezvoltare în continuare, a declarat președintele Germaniei, Joachim Gauck, luni, la Palatul Cotroceni. Gauck a mai afirmat că Justiția este în stare să ofere soluții la problemele existente, notează agerpres.ro.

"Germania este partenerul comercial numărul unu al României. Un număr de peste 8.000 de companii cu capital german activează aici în România și încearcă să garanteze un succes antreprenorial. Pentru a putea, însă, beneficia de potențialul existent și pentru a putea oferi cetățenilor României evoluțiile de care ei au nevoie și dezvoltarea de care ei au nevoie este nevoie, pe lângă spiritul antreprenorial, (...) avem nevoie, însă, și de condiții cadru legale, viabile. (...) Iată-mă ajuns la un subiect la care noi vom urmări cu multă atenție evoluțiile. Cu mare plăcere constat că sprijiniți aceste reforme. Că o face Guvernul, și că mai ales, în ceea ce privește combaterea corupției, de către justiție, aveți realizări importante. Justiția este în stare să ofere soluții la problemele existente. Aș dori să subliniez în mod deosebit activitatea DNA de la care pornește un semnal îndreptat nu doar către economie, mediul de afaceri, ci și către politic. Este unul dintre pilonii principali ai procesului de reformă. Noi calculăm că în societate există conflicte și dorim să consolidăm activitatea, de pildă, a DNA, ca a treia putere în stat", a declarat președintele german într-o conferință de presă comună cu șeful statului român Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369