REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

GCS: Valabilitatea ITP şi a RCA nu se prelungeşte

GCS: Valabilitatea ITP şi a RCA nu se prelungeşte

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 1059

Valabilitatea inspecţiei tehnice periodice (ITP) a maşinii nu se prelungeşte, precizează miercuri Grupul de Comunicare Strategică.

GCS a venit cu explicaţii în contextul măsurilor adoptate prin ordonanţele militare privind circulaţia persoanelor.

''Nu se prelungeşte valabilitatea ITP, conform deciziei Registrului Auto Român. Deplasarea pentru efectuarea verificării ITP la staţiile agreate se poate realiza, fiind considerată activitate pentru acoperirea necesităţilor de bază ale persoanelor, situaţie prevăzută la punctul 2 al declaraţiei pe proprie răspundere'', arată GCS, potrivit Agerpres.

Nici valabilitatea RCA nu se prelungeşte.

''Nu se prelungeşte valabilitatea asigurării RCA. Aceasta poate fi achiziţionată şi online. Din acest motiv, deplasarea pentru a ridica poliţa RCA nu poate fi considerată urgenţă şi nu este un motiv care poate fi considerat situaţie de urgenţă ori pentru asigurarea nevoilor persoanei'', menţionează GCS.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca stai in izolare la ce plm iti trebuie itp la masina ?? Il faci dupa ce iesi din izolare sau poate merge altcineva sa il faca .
1
1
Audi CT 66 SYN argintiu, MG TL din Cernavoda are voie cu folie pe geamurile din fata?
1
1
nu am card, cum platesc online? Parca sunteti Fagadau: sa am telefon sa platesc parcarea
4
3
cu RCA sunt de acord. suni, iti face RCA, o introduce in sistem si sa te verifice organul... dar cum sa mergi sa faci ITP, cand tb sa stai in izolare? Parca era vb sa stam in casa ca sa ne protejam atat pe noi cat si pe cei din jur, bunici-parinti... Si daca urmare vizitei la ITP pt cacatul de ITP te infectezi si duci si acasa si mai imbolnavesti si pe altii?? Va mortiingat de spagari oligofreni atat astia cu RCA cat si astia cu RAR, gioarse de oameni ce sunteti. Sa dati toti banii de pe rca si itp-rar pe tratamente pe covid-sars sau mortii lor care l-au facut in laborator si dat pe oameni!!!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614