REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Generalul ISJ Constanţa analizează cererea de înfiinţare a unui liceu într-o staţiune fără elevi!

Generalul ISJ Constanţa analizează cererea de înfiinţare a unui liceu într-o staţiune fără elevi!

Replica API 18 februarie 2015 | 23:40 262

De dragul profesorilor,

De dragul profesorilor,

Răducu Popescu

Există posibilitatea să se înfiinţeze un liceu în localitatea constănţeană Neptun! Cel puţin aşa ar presupune o solicitare care a ajuns pe masa Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, şi care este analizată. Contactat telefonic, generalul ISJ, Răducu Popescu, a declarat că se caută o soluţie în acest sens, existând, totodată, posibilitatea să fie extins un liceu din Mangalia.

„Mişcările” continuă în Mangalia, de data aceasta fiind luată în calcul posibilitatea înfiinţării unui liceu în Neptun. Potrivit surselor noastre, administraţia locală ar dori lucrul acesta, însă se pare că elevi nu sunt prea mulţi la Neptun, acesta fiind şi motivul din pricina căruia ipoteza este întoarsă pe toate părţile. „Sunt nişte discuţii dar căutăm o soluţie. Încercăm să discutăm şi cu administraţia locală, să facem o radiografie. Acolo sunt trei licee mari, deja nu ştiu cum s-ar mai putea înfiinţa şi un al patrulea liceu. Dar nu este exclus, căutăm o soluţie, analizăm argumentele, vedem ce doreşte şi comunitatea locală. Poate extindem un liceu într-un nou corp, mărim corpul profesoral. Nu există nici un fel de prejudecată din punctul acesta de vedere. Momentan au fost doar nişte discuţii vagi, trebuie să ne întâlnim şi să discutăm concret, dacă e cazul. Dar, din punctul meu de vedere, sunt dispus şi disponibil în a înfiinţa o nouă şcoală. Cererea mi se pare că a venit din partea unui director de unitate şcolară dar, dacă e nevoie, mă voi întâlni şi cu primarul”, a declarat, pentru „Replica”, Răducu Popescu, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218