REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Geoană neagă ca ar fi folosit bani de la CAS în campania electorală

Geoană neagă ca ar fi folosit bani de la CAS în campania electorală

Replica API 30 martie 2013 | 00:00 205

Mircea Geoană a negat că ar fi folosit bani de la Casa de Asigurări de Sănătate în campania electorală pentru Preşedinţia României, potrivit rtv.net.

Declaraţia lui Geoană vine după ce un medic diabetolog, cercetat de procurori pentru falsificarea unor reţete, a declarat la România TV că a fost scos ţap ispăşitor în scandalul vechi de patru ani, pentru că bani de la Casa de Asigurări de Sănătate au dispărut în campania prezidenţială a lui Mircea Geoană.

"Nu am auzit în viaţa mea de o bazaconie, o scorneală mai mare decât asta (...) Cum poate să spună cineva că am furat banii pacienţilor? De unde până unde aşa ceva? (...)Nu ştiu cine este medicul. Divulgaţi numele, pentru că îmi afectează mie imaginea. Am muncit toată viaţa onest", a declarat Mircea Geoană, informează rtv.net.

"Este o cumplită invenţie. Cum poate cineva să se gândească la aşa ceva. Nu este absolut nimic adevărat. Îmi provoacă atât de multă scârbă şi indignare", a mai spus Geoană.

Doctorul care l-a implicat pe Geoană în acest scandal este acuzat că a prescris medicamente scumpe unor bolnavi fictivi, iar reţetele erau ulterior decontate la Casa de Asigurări de Sănătate de reprezentantul unei farmacii. El spune, însă, că banii au făcut picioare şi au luat-o spre politicieni.

"Atunci a fost Bazac (Ion Bazac - ministrul Sănătăţii), din câte ştiu eu. Farmaciile şi-au cerut banii pentru asta. Era campania lui Mircea Geoană. N-au avut bani şi se luau de la Casă şi se dădeau în campania electorală", a declarat medicul.

Acesta a mai spus că, alături de oamenii politici au câştigat din acest scandal şi anumiţi farmacişti.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108