REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Geoană: Ponta, "un mercenar politic"

Geoană: Ponta, "un mercenar politic"

Replica API 2 mai 2015 | 00:26 204

Senatorul Mircea Geoană, exclus din PSD la sfârșitul anului trecut, a declarat joi seară la Realitatea TV că premierul Victor Ponta este un "mercenar politic", pentru care PSD-ul este un simplu "vehicul de putere".

"Sunt în continuare mulţi oameni valoroşi în PSD şi, în general, în zona politică românească. Sunt, din păcate, şi foarte multe uscături, şi în PSD, şi în alte zone ale ţării. Ceea ce simt oamenii de stânga, că sunt înregimentaţi politic sau nu, este, într-un fel, că vremea partidelor tradiţionale se cam apropie de sfârşit. Evident că este un instinct de conservare a puterii, evident că doresc să stea cât mai mult la guvernare, este un lucru legitim - până la urmă, în politică vrei să ajungi la putere ca să faci nişte lucruri cu puterea respectivă. Dar astăzi, cei mai mulţi dintre oamenii lucizi din PSD şi oamenii care se gândesc la viitorul stângii româneşti îşi dau seama că, de fapt, aşa cum USL-ul a fost distrus de Victor Ponta, şi PSD-ul este pe cale să fie distrus de acelaşi personaj", a spus Mircea Geoană.

"Problema este că Victor Ponta a ajuns în PSD fără să aibă nicio urmă de convingere de stânga. El este într-un fel un mercenar politic care a fost întâi la liberali, la tineret, apoi i-a oferit cineva un job interesant la Guvern, apoi alţi preşedinţi de partid, inclusiv eu l-am promovat în continuare, dar el nu are o legătură, o afinitate, o sensibilitate de stânga, el nu este din filmul acesta. Şi atunci, pentru el, PSD este un singur vehicul de putere, o maşinărie care-i permite să-şi atingă obiectivele...", a mai susținut președintele Partidului Social Românesc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614