REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Geoană spune că a fost "lucrat" de Ponta şi Dragnea: "Nu mă gândeam chiar atât de serios să candidez"

Geoană spune că a fost "lucrat" de Ponta şi Dragnea: "Nu mă gândeam chiar atât de serios să candidez"

Replica API 28 noiembrie 2014 | 00:06 173

nu mă gândeam chiar atât de serios să candidez
nu mă gândeam chiar atât de serios să candidez
nu mă gândeam chiar atât de serios să candidez”

Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, a fost exclus din partid, un gest despre care susține că a fost o regie a lui Victor Pontași Liviu Dragnea.

”Victor Pontași Liviu Dragnea își pregătesc Congresul din martieși s-au gândit care este cel mai mare pericol pentru ei. Nu cred că eu eram vreun pericol imens, că nu mă gândeam chiar atât de serios să candidez”, a declarat Mircea Geoană, la TVR.

Moderatorul Liviu Avram l-a confruntat cu un scenariu de foc pe Mircea Geoană. În urma pierderii guvernării, Mircea Geoană ar fi fost primul ministru desemnat de președintele Klaus Iohannis, în baza relațiilor mai vechi pe care cei doi le au. În acest scenariu, Mircea Geoană ar fi fost prim-ministruși ar fi câștigat inclusiv președinția PSD.

”E un scenariu care mă măgulește! Nu cred că este un scenariu de lucru, dar este un scenariu care mă bucură, mă bucur că există”, a precizat Geoană.

”Liviu Dragneași Victor Ponta sunt cași plecați. În câteva săptămâni sau luni, se va pierde guvernareași atunci tot negativul de astăzi se va acumulași va fi mult mai mare decât acum”, a mai spus Geoană.

Mircea Geoană susține că, în locul lui Victor Ponta, el s-ar fi retras câteva luni de la conducerea PSDși l-ar fi lăsat pe Liviu Dragnea să asigure conducerea partidului.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369