REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

George Burcea: "Nu sunt mândru că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret"

George Burcea: "Nu sunt mândru că m-am despărţit de Andreea, dar nici nu regret"

Replica API 25 septembrie 2020 | 00:00 1269

Poate pentru unii ar putea părea că cel mai greu e să treci printr-un divorţ, însă când viaţa te pune la încercare de mic şi dramele care se contopesc cu destinul tău te fac să scrii un roman şi să visezi la ecranizarea lui, nu putem spune decât că George ştie să se ia la trântă cu destinul.

George Burcea

Destinul care i-a scos în cale şi cea mai recentă provocare, participarea la reality-show-ul difuzat de PRO TV, care pentru el a venit ca un catharsis, dar şi ca o întoarcere la origini. Şi dacă vă veţi delecta cu acest interviu, veţi înţelege de ce...

Cu toţii am fost surprinşi să te vedem la Fermă. E primul reality-show la care ai primit oferta să participi?

George: Da, este primul reality-show la care am primit oferta să particip şi sunt foarte încântat de acest lucru. Faptul că producătorii au văzut în mine un om cu potenţial şi au avut încredere că pot fi un bun fermier mi-a dat mare încredere. ,,Talentul e încrederea în tine însuţi, în forţa ta”, cum spune actorul, un personaj din Azilul lui Gorki.

Cât a contat aspectul financiar în decizia luată de a merge în Fermă?

Eu am plătit PRO TV-ul să mă ia în show. Glumesc... Aspectul financiar contează chiar şi atunci când faci lucruri pe care le iubeşti, pentru că stomacul cedează după 48 de ore de iubire fără mâncare. Avem copii, avem viaţă personală, chirii, facturi de plătit. Dincolo de aspectele financiare, mi-am dorit foarte mult o conexiune cu PRO TV-ul. Îmi doream de foarte mult timp să colaborez cu ei, pentru că sunt cei mai buni, iar eu îmi doresc să stau lângă cei mai buni oameni, căci doar aşa mă pot dezvolta.

Divorţul a venit la scurt timp după o nuntă de poveste. Când s-a produs ruptura dintre voi, de fapt?

Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o ,,nuntă” în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă.

Citește mai mult pe: okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
zi merci ca ai scapat de proasta .pacat ca aveti si copii .O sa-i faca pitiponci dupa chipul si asemanare ei .
1
0
Bravo George! Curaj si speranta, esti un baiat destept. Esti ok. Te felicit! Bine ca ai scapat de balanca, vipera, care este o femeie foarte rea, dominanta, posesiva si aroganta. Este si mai mare ca tine, e batrana, obosita, cu multe operatii estetice, cu par fals. Ai grija de Viviana ta, va potriviti: sunteti tineri, frumosi, sensibili. Fata asta este naturala, cu mult bun simt si foarte frumoasa. Da! Va potriviti.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218