REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

George Burcea, război deschis la „Fermă” cu Andreea Bălan: „Își dorește cu disperare să ia custodia totală”

George Burcea, război deschis la „Fermă” cu Andreea Bălan: „Își dorește cu disperare să ia custodia totală”

Replica API 23 septembrie 2020 | 21:08 1403

Emisiunea "Ferma: Orășeni versus săteni" nu este doar locul unde au loc întreceri între vedetele dornice să plece acasă cu titlul de fermier șef și premiul cel mare, ci și scena pe care participanții își deschid sufletul și fac tot felul de confesiuni, unele dintre ele surprinzătoare.

George Burcea este unul dintre concurenții care nu se sfiește să vorbească despre problemele sale, iar declarațiile fostului soț al Andreei Bălan sunt dintre cele mai neașteptate. El este protagonistul unui alt moment de sinceritate și abordează, încă o dată, subiectul divorțului de Andreea, care are loc la un an de la căsătorie.

George Burcea este una dintre vedetele care a acceptat provăcările emisiunii. Aflat pe platoul de filmare, actorul a vorbit despre momentele dificile prin care trece, aflându-se în plin proces de divorț cu cea care i-a fost soție timp de un an, solista Andreea Bălan. Participarea lui George la emisiune a luat-o prin surprindere pe Andreea, care nu a știut nimic despre intenția fostului soț. Vedeta a fost nevoită să sune personal la PRO TV pentru a obține o declarație din partea lui George, prin care acesta își exprima acordul ca ea să plece într-o vacanță în Grecia însoțită de cele două fiice ale lor. Momentul delicat a fost relatat, de solistă, pe pagina personală de Facebook.

Andreea Bălan

La rândul său, George a decis să rupă tăcerea care învăluie destrămarea mariajului, iar emisiunea i-a oferit un context bun pentru a face acest lucru. Într-un interviu înainte de plecarea la Fermă, George mărturisea că nu regretă acțiunile din trecutul său și îi mulțumea Andreei pentru cele două fiice minunate pe care le au împreună. De la acel interviu a trecut ceva vreme, iar George a revenit cu noi dezvăluiri, în platoul emisiunii difuzate de PRO TV, scrie click.ro.

George Burcea

În ediția din 22 septembrie, George Burcea face o serie se mărturisiri care șochează. Actorul susține că soția sa, Andreea Bălan dorește custodia totală a micuțelor. Cu altă ocazie, tot în timpul unui interviu realizat în emisiune, George a dezvăluit că Andreea ar fi fost cea care l-a dat pe mâna polițiștilor, informându-i că a consumat substanțe interzise de lege.

Declarațiile despre divorț făcute de George Burcea la Ferma

„Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate".

"Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”.

George Burcea, Viviana Sposub

George Burcea, despre posibilitatea unei noi relații

Cu puțin timp de a începe difuzarea emisiunii, George Burcea a acordat un interviu în care a vorbit deschis despre posibilitatea unei noi relații. Iată ce a declarat actorul atunci când a fost întrebat despre o nouă poveste de iubire.

"Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea...când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv.

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam - dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tânăr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu", declara George.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te-ai lasat de droguri, mai baiatule ?
1
0
Frustrat, depresiv si nasol personaj. Credeam ca emisiunea are alte roluri.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614