REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

George Burcea și Viviana Sposub, primele declarații despre relație: „Noi pornim de la zero“

George Burcea și Viviana Sposub, primele declarații despre relație: „Noi pornim de la zero“

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:00 2026

George Burcea (32 de ani) și Viviana Sposub (23 de ani) au uimit pe toți cu noua lor relație! Cei doi au decis să nu se mai ascundă. S-au îndrăgostit la "Fermă" și au făcut totul public. Din păcate, în weekend cei doi îndrăgostiți au primit o veste neplăcută: au fost depistați pozitiv cu Covid-19.

George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au vorbit despre ce simptome au avut, cum se simt acum, dar și despre povestea lor de dragoste, în emisiunea "Vorbește lumea".

”Am descoperit, din greșeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic”, a declarat George Burcea.

Foto: PRO TV

După ce a aflat că actorul a fost confirmat pozitiv, Viviana Sposub nu a mai stat pe gânduri și s-a testat și ea: ”Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile.” George și Viviana au decis să se izoleze împreună timp de 14 zile, pentru a nu își pune în pericol apropiații.

”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George. Iar Viviana a completat: ”Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”

Despre relația lor, George Burcea a vrut să fie scurt: ”Noi credem că toată lumea ne iubește.Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”. Viviana a recunoscut că mama ei este cea care citește tot ce apare în presă despre ei: ”Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Foto: BLITZ

Andreea Bălana anunțat că vrea să se despartă de tatăl celor două fetițe ale ei a apărut în februarie 2020. Anul trecut, în septembrie, artista și George Burcea făceau cununia religioasă.

"Eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre, pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut. Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut. George a fost invidios pe succesul meu, dar probabil firea mea l-a făcut să creadă că mă interesează doar cariera", a declarat Andreea Bălan în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, la acea vreme. Artista și-a văzut la rândul ei de viață. Andreea Bălan este în prezent într-o relație cu Tiberiu Argint, fratele vedetei TVR Sonia Argint, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DARLAUL asta are DOAR PIZDA IN KAP iar lu SPOSUB II STA KAPU DOAR LA SULA.AMANDOI de la zero ZERO BARAT
0
0
Porniti de la zero adica de la nivelul vostru ca oameni. Caractere si comportament de nota zero. Oricum nu sunteti interesanti, nu conteaza ce faceti. "Vedete" cica.
1
0
dobitocul porneste de la un divort si doi copii cu tuta aia de balan .nu de la zero .Cealalta pornita de la zero are doar tite mari si minte zero .
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102