REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

George Maior confirmă că Traian Băsescu A IGNORAT informațiile SRI în cazul Alina Bica

George Maior confirmă că Traian Băsescu A IGNORAT informațiile SRI în cazul Alina Bica

Replica API 28 februarie 2018 | 01:22 459

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat, marţi, că fostul şef al SRI, George Maior, a confirmat faptul că SRI l-a informat pe preşedintele de la acea vreme, Traian Băsescu, cu privire la motivele pentru care Alina Bica trebuia refuzată în funcţia de procuror-şef al DIICOT.

”Au fost discuţii punctuale dacă, în cazul doamnei Bica, s-a implicat domnia sa sau Serviciul. A spus că în cazul doamnei Bica existau nişte informaţii la nivelul serviciului, că, din câte îşi aminteşte, la iniţiativa SRI a fost informat preşedintele României, domnul Traian Băsescu, cu motivele pentru care ar trebuie să fie respinsă propunerea doamnei Bica ca nominalizare la DIICOT”, a declarat Claudiu Manda, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gunoiul de basinescu...................... ...................................un cancer al tarii si poporului sau!
1
0
Tu cand te predai Basinos mic ca 10 ani te-ai Bokanit pe noi
3
0
cine a sustinut-o pe Bica sa fie numita? Simplu - Udrea. Amandoua sunt acum in Coasta Rica, mai bine ar fi in coasta lu Basescu - vedeti, cine ar trebuii luat la intrebari.
3
0
daca ai avea cap ai realiza ca oamenii trebuie sa fie informati , dar nivelul tau nu iti permite sa porti o discutie , esti ramas in urma.
1
1
la puscarie
4
1
Traian Basescu a ignorat un popor intreg. S-a pisat pe romani si pe toata tara in ansamblul ei,a creat niste clici si clanuri care si acum continua sa dezmembreze si sa distruga Romania. Am scapat naibii de el,dar am votat o alta chestie,un alt presedinte impotriva romanilor si partizan doar a unor gasti de indivizi rapaci.Asta are aspect fizic mai comercial,e prezentabil,dar prezentabil era si Stalin. Nici Base nici Iohannis nu merita credit,ei dispretuiesc poporul Roman.
7
1
buna stirea asta. proaspata. pe la ora 9 incepe balacareala la rubrica de comentarii. sa ajunga lumea la munca si sa isi bea cafeaua
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218