rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

INTERVIU

George Măndilă: Cea mai mare problemă a județului o reprezintă calitatea drumurilor

Consilierul județean George Măndilă se află la al doilea mandat în Consiliul Județean Constanța. A reprezentat PNL în perioada lui Nicușor Constantinescu, dar și atunci când a preluat frâiele Cristinel Dragomir însă, spune el, instituția este mai transparentăacum, în ciuda polemicilor din cadrul ședințelor de consiliu. A făcut, de fiecare dată, front comun, cu ai săi colegi pentru a transforma proiectele inițiate în hotărâri. Câte s-au realizat, cu ce probleme se mai confruntă județul, dar și reacții referitoare la bugetul general, ne spune George Măndilă în interviul de mai jos.

Reporter: Vă aflați la jumătatea celui de-al dilea mandat de consilier județean. Care sunt realizările dumneavoastră, până în acest moment?

George Măndilă: Realizările mele, ca și consilier județean, sunt incluse în realizările grupului PNL. Noi, la alegerile din 2016, am ”livrat” 15 consilieri. A fost o diferență de 100 de voturi care a permis PSD-ului să ia un mandat în plus și, implicit, să aibă majoritatea în Consiliul Județean, ceea ce le-a dat câștig. Noi, cei 15, am intrat în opoziție și am funcționat destul de străns, chiar dacă s-au mai modificat din persoanele intrate în consiliu. Tot timpul, înainte de fiecare sedință, ne sfătuim între noi și votăm unitar. Toate proiectele care s-au facut, s-au făcut împreună, s-au depus și anul trecut cât și anul acesta, unul din proiecte a fost dotarea în mediul rural a anumitor școli care nu aveau grupuri sanitare. Proiectul este in curs de derulare.

Rep.: Vă referiți la toaletele modulare?

G. M.: Da. S-a aprobat suma de 9000 euro, din ce îmi aduc aminte, pentru fiecare scoala, ca să poată achiziționa și să instaleze acest tip de toaletă. Alte proiecte care au fost depuse au fost legate de renovările Teatrului de Vară de langă City Mall, au fost proiecte referitoare la înființarea unui teatru de copii, căci și proiectele de renovare din dotarea unor spitale care apartin de Consiliul Județean, cum ar fi Spitalul de Pneumofiziologie de la Palazu. Ar mai fi alte categorii pe care le-au făcut colegii din comisia de sănătate. Referitor la proiectele mele personale, ele sunt incluse, ca și orice alt coleg, nimeni nu are proiecte personale în Consiliul Județean. Noi suntem o echipă acolo și așa vom funcționa până la terminarea mandatului.

Rep.: Cum este, per ansamblu, Consiliul Judetean?

G.M.: Acum, evident, este mult mai transparent. Nu mă refer, în mod special, la persoanele din interiorul consiliului, ci în general, la cei din țară. Eu, fiind la al doilea mandat, îmi aduc aminte și de primi ani de mandat sub Nicușor Constantinescu, îmi aduc aminte și de următorii doi ani sub conducerea lui Cristian Dragomir. La început, sub conducerea lui Nicușor Constantinescu, era o ciudațenie totală, se vorbea și se vorbea în gol, pur si simplu nu se accepta nimic, ulterior au mai apărut chestiuni de colaborare în momentul în care a fost CJ a fost preluat de Cristinel Dragomir. Acum se colaborează mai bine, dar nu foarte bine. Sunt două partide rivale pe scena politică din țară și lucrurile astea se văd și in provincie și în interiorul județului. Consiliul este mult mai transparent decât înainte.

Rep.: Care sunt, în acest moment, problemele județului?

G. M.: Cea mai mare problemă este calitatea drumurilor. Într-adevăr, s-au mai reabilitat în ultimii ani, dar într-o anumită zonă vom vedea că sunt drumuri asupra cărora nu s-a intervenit, de exemplu, în zona Pantelimon, pe acolo va rupeți mașina daca mergeti. Noi, tot timpul aprobăm lista de investiții a Direcției Județene de Drumuri și Poduri. Alocăm și buget căt putem din ce avem, pentru ca CJ, în momentul de față, are un minus la bugetul alocat, după cum se știe. Noi, înainte aveam un buget de aproximativ 140 milioane euro. Anul trecut, am rămas la vreo 40 milioane euro, anul ăsta nu știu cât vom avea, vom vedea ce anume se aloca și vom discuta atunci. Prima prioritate ar fi integralitatea reparării sau turnării de covor asfaltic pe toate drumurile ce țin de noi. Sunt zone unde nu s-a intervenit. În afară de drumuri, mai este problema instituțiilor de cultură. Consiliul Județean mai are în subordine și instituțiile de cultură. Ele funcționează ... sunt deschise și cam atât. Nu au o activitate normală, modernă, nu sunt interactive cu cetațeanul și din pricina aceasta avem niște instituții culturale oarecum prăfuite. Culmea, în interiorul locurilor sunt niște oameni remarcabili, dar nu ține neapărat de știința lor de management sau de știința lor de a face un act cultural, ține de finanțare. Consiliul nu iși poate permite în momentul de față să aloce foarte mulți bani. O altă problemă este cea spitalului. Să vedem când anume o să reușim să îl renovăm cu totul, se lucrează pe secții dar, lucrându-se pe bucăți, ajungem să închidem terminăm ultima secție și s-ar putea ca prima să intre iarăși în renovare și tot așa.

Rep.: În interiorul PNL care mai este atmosfera?

G. M.: Ne ințelegem, că suntem oameni mari, de ce nu ne-am înțelege?! Evident, noul partid liberal a trecut prin chinurile facerii și a durat ceva, ca oriunde în țară. Au fost păreri pro și contra, au fost oameni nemulțumiți care s-au retras din partid. Eu, personal, sunt în continuare în partid, sunt membru fondator al acestui partid, fac parte din persoanele care au constituit acest nou partid și am moștenit istoricul celor două formațiuni, atât cu bune cât și cu rele. Am avut o perioadă de grație, în 2016 la alegerile locale, a venit dușul rece de la parlamentare când rezultatul nu a fost pe masura așteptărilor noastre, iar acum ne așteaptă un set de patru alegeri consecutive din șase în șase luni, unde sperăm să obținem un număr de voturi necesare care să ne impingă la decizia politica a țării,. Un partid nu poate avea majoritatea singur, dar în momentul în care ai un scor foarte bun, deja sondajele sunt îmbucurătoare. Nu coincid sondajele, arată cel mult o fotografie de moment, dar lucrurile se pot schimba începând cu a doua zi. Sperăm ca lucrurile să arate bine atât la nivel național, cât și la nivelul organizației județene. Europarmamentarele vin cu un vot oarecum abstract, o să ne arate efectiv care este puterea partidului. Facem tot felul de liste, culise, lucruri care se discută. Vom vedea lista finală, sunt mulți acolo care ar putea să ne reprezinte, este în primul rând președintele partidului care trebuie așezat pe lista, este și Crin Antonescu, dar și Vasile Blaga. Până acum câțiva ani de zile nu prea priveam cu atenție ce se întâmplă la Bruxelles, acum se pare că noi am evoluat din punct de vedere al legăturilor în interiorul Uniunii Europene și chiar contează ce se întamplă la Bruxelles și ne afectează.

Rep.: Cum vi se pare bugetul general pe 2019?

G.M.: Pentru prima dată in istoria țării avem peste 200 miliarde euro, se pare că acest buget rămas la indemâna PSD-ului, la mâna lui Dragnea, Valcov și Orlando Teodorovici generează niste copii răsfățați sau niște câștigători și totodată generează și niște perdanți. Nu știu cum s-a rezolvat problema cu alocarea bugetului la Servicii Secrete și mutarea acelor bani pentru școli, dar ar trebui să ramână echilibrat din punct de vedere financiar. Nu ne putem bate joc de anumite instituții. Ar trebui să se discute amendament punct cu punct în interiorul Parlamentului, iar acolo coaliția de guvernare ar trebui să țină cont și de părerea opoziției, nu doar să respingă printr-un vot mecanic. Este foarte important ca o țară să aibă un buget echilibrat iar politicile, că sunt de stânga sau de dreapta, se transpun prin felul în care se consumă bugetul. Acolo se vede exact politica unui partid și cât de mult bine dorește să facă populației unei țări. Cât despre alocația pentru copii, acolo nici un partid politic nu ar trebui să își aducă vreun merit. Este adevărat, a fost singurul amendament PNL care a trecut, dar s-a ajuns în poziția în care a fost trecut pe nume propriu de către PSD. Orice amendament, dacă este bun, ar trebui aprobat după ce se discută si să nu își mai aloce nimeni meritele, nimeni nu face nici o dispută pe internet, nimeni nu trebuie să ridice mâna ca la școala. Pur si simplu, discutăm despre o datorie, despre ceva ce trebuia să facem.

Mirela PASCAL

joi, 21 februarie 20191005
mai mult...Replica
18 iul 00:00ReplicaPERICOL în PORTUL CONSTANȚA: MOTORINA de la o STAȚIE PECO a INUNDAT DRUMURILE!

Acuzații cu privire la măsurile de siguranță luate de către administratorii unei stații peco din Portul...272

18 iul 00:00ReplicaCe averi au directorii de la Administraţia Canalelor Navigabile256
18 iul 00:00ReplicaFraţii Micula îşi vând hotelurile din Mamaia cu 14 milioane de euro324
18 iul 00:00ReplicaALEGERI la PSD Constanţa. Tensiuni şi discuţii pe seama stabilirii Conferinţei judeţene

Se împlinesc 4 ani de când Felix Stroe se află la conducerea PSD Constanţa, desemnat pe această funcţie prin...364

18 iul 00:00ReplicaUn constănţean a ajuns în instanţă, ACUZÂND că nu a PRIMIT EXPLICAŢII cu privire la o sumă de bani poprită!317
18 iul 22:36ReplicaUnul dintre criminalii care a ÎNGROZIT Constanţa nu mai suportă viaţa între patru pereţi1936
18 iul 00:00ReplicaBalustrada de la Cazinoul din Constanţa va fi reparată

Încep lucrările de reparaţii la balustrada Cazinou Constanţa! Firma care va executa lucrările este SC Fadmig SRL...127

18 iul 00:09ReplicaACCIDENT GRAV la ieşire din Kogălniceanu: un pieton A MURIT!2199
18 iul 00:15ReplicaVIDEO. Cum sfidează un 'ŞMECHER' cu Mercedes regulile de circulaţie! A trecut pe culoarea roşie a semaforului2061
18 iul 00:17ReplicaCNAPM Constanţa, fără serviciu pentru stingerea incendiilor din luna ianuarie. Bogdan Hossu, scrisoare către Cuc

Compania Naţională ''Administraţia Porturilor Maritime'' Constanţa (CN APM) nu are, de la începutul anului, un...272

18 iul 00:16ReplicaPreotul acuzat de pornografie infantilă A FOST ARESTAT!2501
18 iul 00:15ReplicaAtenție, șoferi! Restricții de trafic în Constanța: intersecție ÎNCHISĂ1041
Vremea
17.7°17.7° - 17.7° miercuri, 17 iulie 2019
cer seninUmiditate: 62%
Vânt: 2.15 m/s din SV
Presiune: 1009.34 milibari

Loto
6/49131521262838
5/40192730313435
joker101631354518
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 iul 00:00SportSimona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon: „Mulțumesc, România! Vreau ca 1 milion de copii să meargă la tenis”. Peste 30.000 de fani au fost pe Arena Națională

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a fost ieri pe Arena Națională și le-a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon...87

18 iul 00:00SportDe necrezut! Un club din Turcia a transferat și prezentat un jucător crezând că e altul

...113

18 iul 00:00SportVirgiliu Postolachi, jucătorul dorit la naționala României, pleacă de la PSG! S-ar fi înțeles cu Lille

Virgiliu Postolachi, 19 ani, atacantul care a înscris un gol frumos pentru PSG în amicalul cu Dynamo Dresda, 6-1, nu...85

18 iul 00:00SportIrina Begu s-a calificat în sferturile de finală la BRD Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Irina Camelia Begu (112 WTA) s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale BRD Bucharest...79

Local
18 iul 00:19LocalAccident rutier din pricina unui șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Isaccea, la data 17 iulie, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22-E87 (...400

18 iul 00:32LocalAcţiunea de dezinsecţie în municipiul Constanţa continuă!

Programul echipelor de dezinsecție a fost dat peste cap de ploile din ultimele zile, motiv pentru care, în timpul pe...225

18 iul 00:20LocalO grădiniţă din Constanţa, REABILITATĂ!

Micuții de la Grădinița cu Program Prelungit nr.2 din Constanța vor avea în luna septembrie o surpriză foarte...422

18 iul 00:33LocalPompierii solicitați să intervină în Tomis Nord

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri, 17 iulie, în Tomis Nord, pe strada...780

18 iul 00:14LocalJandarmul constănțean care a salvat o fetiță aflată în șoc anafilactic a primit emblema de onoare

Un jandarm constănțean a primit emblema de onoare a MAI. Este vorba despre plt.maj. Nicuşor Iancu, cel care a fost...1258

18 iul 00:14LocalDoi polițiști constănțeni au primit emblema de onoare a MAI!

În cadrul ceremonialului organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne cu ocazia zilei M.A.I., au fost acordate...1715

18 iul 00:29LocalGenți 'de firmă' aduse din Turcia de un constănțean! A fost verificat la graniță

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche, județul Constanța, în data de...484

18 iul 00:28LocalDepistat în flagrant pe faleza stațiunii Costinești

O patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești și jandarmi ai G.M.J. Tomis...809

18 iul 00:28LocalUn bărbat din Medgidia, prins după ce a furat un portofel în autobuz

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului...1043

18 iul 00:25LocalUn bărbat din Ovidiu, 'abonat' la furturi din Selgros! A fost prins

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 16 iulie a.c., au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de...925

Politică
18 iul 00:30PoliticăBanias: Tăriceanu îmbătrâneşte urât în politică

Fost coleg de partid cu Călin Popescu Tăriceanu, în prezent deputat Pro România, deputatul Mircea Banias este de...243

18 iul 00:21PoliticăCSM despre taxa de solidaritate: Nu tolerăm afectarea statutului magistratului; vom sesiza CCR şi organismele internaţionale

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) susţine, în legătură cu taxa de solidaritate aplicată pensiilor speciale...203

18 iul 00:32PoliticăCCR a transmis Parlamentului decizia prin care a validat rezultatul referendumului pe Justiţie din 26 mai

Curtea Constituţională a transmis, miercuri, Camerei Deputaţilor şi Senatului hotărârea prin care a validat...143

18 iul 00:22PoliticăJudecătorul Cristi Danileț o contrazice pe Viorica Dăncilă: Magistrații nu trebuie să se pronunțe pe Raportul GRECO

Judecătorul Cristi Danileț spune la RFI că poziția PSD în privința rapoartelor GRECO este inacceptabilă....177

18 iul 00:22PoliticăCutremur în CNAIR: Răzvan Cuc zboară directorii cu salarii uriaşe, dar și pilele din sistem

Preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a participat la discuţii cu ministrul Transporturilor,...934

18 iul 00:29PoliticăPrimăria Constanța: se cosește iarba în Tomis Nord și în alte zone

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi în mai multe...153

18 iul 00:23PoliticăLansarea proiectului 'Monitorizarea şi protejarea în comun a mediului înconjurător în Bazinul Mării Negre' VIDEO

Consiliul Județean Constanța, prin Direcția Generală de Proiecte, a susținut miercuri, 17 iulie a.c, o conferință...286

18 iul 00:20PoliticăIohannis a semnat decretul pentru aprobarea OUG privind modificarea şi completarea Legii educaţiei naţionale

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de...190

18 iul 00:32PoliticăPanică la Guvern, din cauza fraților Micula: se forțează o decizie, altfel România intră în procedură de default

Guvernul discută în ședința de miercuri consecințele asupra României ce curg dintr-o hotărâre a Tribunalului...719

18 iul 00:20PoliticăAnunț de la Primărie: trotuare reabilitate în cartierele Constanței

Primăria Municipiului Constanța, a anunțat că, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de reabilitare a zonei...1494

Monden
18 iul 00:00MondenLavinia Pârva a apărut la tv, la două luni de când a născut: „Mi-aș dori să fiu mai slabă ca înainte“

Lavinia Pârva a fost invitată în cadrul unei emisiuni tv unde a dezvăluit cât de mult s-a schimbat viața ei de...83

18 iul 00:00MondenCerbul de Aur 2019: Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes vor concerta la Brașov

Doi dintre cei mai apreciaţi artişti din România, care susţin concerte cu casa închisă şi au cucerit topurile...76

18 iul 00:00MondenActuala soţie şi fosta nevastă a lui Ilie Năstase, în ipostaze explozive pe plajă

Dacă ar fi să analizăm femeile care i-au marcat ultimii ani lui Ilie Năstase, am putea spune că fostul tenismen are...88

18 iul 00:00MondenIrina Shayk a fost văzută în compania unui bărbat imediat după despărţirea de Bradley Cooper

De la despărţirea ei de faimosul actor Bradley Cooper (44), care n-ar fi putut continua relaţia de dragul lui Lady...71

18 iul 00:00MondenDavid Hasselhoff a împlinit 67 de ani. Iată ce nu știai despre actorul care are o avere de 10 milioane dolari

David Hasselhoff a împlinit pe 17 iulie frumoasa vârstă de 67 de ani. Starul din serialul de megasucces Baywatch a...75

18 iul 00:00MondenMeghan Markle, război deschis cu Regina Elisabeta: „Forţează nota şi nu va fi tolerată“

Nu mai este niciun secret că Meghan Markle nu este privită cu ochi buni de majoritatea celor din casa regală, însă...81

18 iul 00:00MondenJennifer Lopez îi dă lui Constance Wu o lecţie de dans la bară în primul trailer al dramei ''Hustlers''

Jennifer Lopez îi dă lui Constance Wu o lecţie de dans la bară în primul trailer al ''Hustlers'', o dramă în care...79

18 iul 00:00MondenCântăreţul R. Kelly, vizat de acuzaţii de abuz sexual, a pledat nevinovat şi va rămâne în arest

Cântăreţul american R. Kelly a pledat marţi nevinovat la noile acuzaţii federale pentru care a fost inculpat vineri...73

18 iul 00:00MondenAriana Grande şi Cardi B, printre cele mai influente personalităţi de pe internet

Ariana Grande şi Cardi B se numără printre cele 25 cele mai influente personalităţi de pe internet, potrivit unei...77

18 iul 00:00MondenBeyonce a prezentat în premieră videoclipul melodiei ''Spirit'', inclusă pe coloana sonoră a peliculei ''The Lion King''

Beyonce a a prezentat în premieră videoclipul melodiei ''Spirit'', inclusă pe coloana sonoră a versiunii live-action...77

Mapamond
18 iul 00:00MapamondSUA: El Chapo, condamnat la închisoare pe viaţă

O instanţă federală din districtul newyorkez Brooklyn l-a condamnat miercuri pe liderul cartelului criminal mexican...73

18 iul 00:00MapamondMinistrul rus de externe, sceptic în privinţa unei îmbunătăţiri a relaţiilor dintre Rusia şi SUA în timpul apropiat

Moscova are mari dubii că, în viitorul apropiat, s-ar putea produce o îmbunătăţire a relaţiilor între Rusia şi...74

18 iul 00:00MapamondUrsula von der Leyen, prima femeie aleasă în fruntea Comisiei Europene

Parlamentul European a ales-o marţi în funcţia de Preşedinte al Comisiei Europene pe Ursula von der Leyen, care...79

18 iul 00:00MapamondDonald Trump a insistat asupra "bunelor relaţii" SUA-Turcia după primele livrări de sisteme ruseşti S-400

Preşedintele american Donald Trump a insistat marţi asupra "bunelor relaţii" dintre Washington şi Ankara după...81

18 iul 00:00MapamondGermania: Şefa CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer, viitor ministru al apărării

Annegret Kramp-Karrenbauer, lidera Uniunii Creştin Democrate (CDU) din care face parte cancelarul german Angela Merkel,...76

18 iul 00:00MapamondVenezuela: Uniunea Europeană îl ameninţă pe Maduro pentru a debloca negocierile

Uniunea Europeană a ameninţat marţi autorităţile din Venezuela să adauge noi nume pe lista neagră a...75

18 iul 00:00MapamondItalia: Zeci de arestări în rândul mafiei siciliene cu legături cu clanul Gambino din New York

Poliţiile italiană şi americană au desfăşurat miercuri o operaţiune coordonată împotriva unor clanuri mafiote...76

18 iul 00:00MapamondBulgaria: Un informatician bulgar, arestat după piratarea masivă de date fiscale

Un informatician bulgar în vârstă de 20 de ani a fost arestat după o piratare masivă de date fiscale ce a zguduit...79

18 iul 00:00MapamondFranţa: Mişcarea ''vestelor galbene'' a avut un cost global ''moderat'', însă ''considerabil'' pentru unele sectoare

Mişcarea ''vestelor galbene'', care a zguduit Franţa vreme de şapte luni, a avut un impact relativ ''moderat'' asupra...72

18 iul 00:00MapamondMarea Britanie: Bărbatul care a intrat cu maşina în barierele de la Parlament, în august 2018, găsit vinovat de tentativă de omor

Un bărbat care a intrat cu maşina în trecători şi apoi în barierele de securitate de la Parlamentul britanic, în...72

Sănătate
18 iul 00:17SănătateCabinete medicale noi, la Spitalul Municipal Mangalia

La unitatea sanitară din Mangalia s-au înființat, recent, mai multe cabinete medicale și săli de tratament în...278

17 iul 00:24SănătateSpitalul de Boli Infecțioase Constanța așteaptă fonduri europene pentru REPARAȚII CAPITALE!

Un compartiment de terapie intensivă dat în folosință de anul trecut, paturi noi în tot spitalul, un laborator de...934

17 iul 00:19SănătateÎNGRIJORĂTOR! CREȘTE numărul constănțenilor infectați cu HIV/SIDA!

Numărul constănțenilor diagnosticați cu infecția HIV/SIDA este în creștere. Aceasta este constatarea medicilor de...1571

17 iul 00:19SănătateToxiinfecţiile alimentare au 'umplut' Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

Atenție mare la alimentele pe care le consumați, spălați-le bine înainte, la fel și mâinile, pentru a reduce...1122

15 iul 01:48SănătateProdusele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ au un conţinut ridicat de zahăr, avertizează OMS

Produsele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ conţin deseori prea multe zaharuri, iar informaţiile de...428

15 iul 22:47SănătateMalformații cardiace și congenitale, operate la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”

O echipă de chirurgi cardiologi se va afla, în perioada 21 – 28 septembrie a.c. la Spitalul Clinic de Urgență...361

12 iul 00:35SănătateBătaie de joc: medic NEPLĂTIT din 2015! Spitalul CF RECUNOAŞTE, dar zice că NU are bani

Spitalul Universitar Constanţa nu o mai scoate la liman cu datoriile! Pe de o parte, se confruntă cu popririle pe...2489

11 iul 02:07SănătatePlatforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Casei...485

9 iul 01:28SănătateCentrul de Sănătate Năvodari este preluat de Spitalul Județean Constanța

Centrul de Sănătate Multifuncțională Năvodari este preluat, luni, 8 iulie a.c., de Spitalul Clinic Județean de...1316

8 iul 00:00SănătateTESTARE GRATUITĂ pentru BOALA CELIACĂ la Constanța!

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten lansează prima Caravană Națională „România fără gluten”,...982