REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

George Muhscină: Nici un leu în plus la taxele constănțenilor: aceasta este poziția PNL

George Muhscină: Nici un leu în plus la taxele constănțenilor: aceasta este poziția PNL

Replica API 30 noiembrie 2017 | 00:57 524

Președintele organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean George Muhscină, critică în termeni duri inițiativa administrației locale a PSD de creștere a taxelor locale pentru constănțeni.

„Creșterea taxelor locale impusă de PSD la Constanța este încă o dovadă a lipsei totale de respect pentru constănțeni. Sarea pe rană este însă comparația pe care administrația constănțeană o face cu municipiul Cluj. Cu alte cuvinte, constănțenii să plătească taxe ca la Cluj pentru a avea infrastructură și servicii publice în ruină, la Constanța. Exclus! Partidul Național Liberal se va opune vehement oricăror creșteri de taxe locale în Constanța”, declară consilierul județean George Muhscină.

Acesta susține că PNL Constanța nu va fi de acord cu „niciun leu în plus la taxe în Constanța. Mesajul Partidului Național Liberal este clar și va fi susținut în comisii și Consiliul Local Municipal Constanța. Dacă proiectul intră în vigoare în forma actuală se va atenta în mod grav la buzunarul cetățenilor. Taxa de salubritate este mai mult decât dublată! Pentru ce? Vi se pare că orașul este curat? Municipiul Constanța nu a primit nimic de la Polaris, doar a dat. Impozitul pe casele constănțenilor crește cu 25%, pentru clădirile nerezidențiale creșterea impozitului fiind de 520%”.

„Vă dau un exemplu. Pentru un apartament de 2 camere, unde îți desfășoară activitatea o firmă, astăzi, în 2017, proprietarul plătește 625 lei. Din ianuarie anul viitor va plăti 3250 lei. Vă dați seama că toți agenții economici din oraș vor suporta aceste creșteri, fie că sunt proprietari, fie că închiriază. Vă dați seama ce impact va avea această măsură asupra economiei locale, care și așa e la pământ? Atât la nivel local, cât și la nivel central, politica PSD exprimă un singur lucru: foame de bani! Toate aceste creșteri de taxe locale vin pe fondul nefast al unor scumpiri în lanț, pricinuite de politicile revoluționare ale Guvernului PSD”, conchide președintele organizației municipale a PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
papagalule, tu sa aduci banii ciorditi de la bancorex, si dupa sa vorbesti, idiot ipocrit !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614