REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

George Niculescu este noul prefect al județului Constanța

George Niculescu este noul prefect al județului Constanța

Replica API 30 decembrie 2019 | 00:43 1055

George Niculescu este noul prefect al județului Constanța. Numirea a fost aprobată în ședința de Guvern de vineri seară, 27 decembrie.

Niculescu este consilier județean PNL.

El a devenit funcționar public în urmă cu circa 2 săptămâni.

Luni, 30 decembrie, acesta va fi investit în funcţie, în cadrul unei ceremonii care va avea loc de la ora 16.00.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta seamana cu sergiu nicolaescu,prezentabil si frumusel,o face si asta niste filme cu ciordeala pe litoral ca si defunctul,sunt aproape sigur ca muie pesdeul va castiga alegerile din douzeci douazeci
1
2
Septimiu ar trebui sa ne explice cum a pierdut terenul Sanatoriului de stat in favoarea avocatilor unde s-a pus manager?! Bucovala, a facut avere din bisnita si camatarie si acum pune prefecti! Pnl Cta gasca de corupti, spagari in frunte cu Bourceanu Septimiu.
9
0
Si apoi uns Prefect ? Ha Ha Ha ! Asta este prea de tot ! Eu sunt anti p.s.d.-isti dar P.N.L.-ule dezamagiti pe saptamana ce trece ! De fapt cu un Organ betiv-dansator in frunte , cu o duduie ca fufa aia vicepremier , nu avem pretentii ! Vai de Romania , vai de noi ! Asa este cand tara a incaput pe mana strainilor !
12
1
gigolo e number one. de la patron de spalatorie auto la prefect in cativa ani.
9
1
Schimbati toti de la institutii.Incepand ci Samoila pensii,Burlacu Apia..Sa ramana Bola ca doar este omul nostru.Sa ne punem oamenii nostri Pnl-stii,sunt performanti.
14
1
daca nu citeam titlul , credeam ca este vorba de drogatul care a murit la Corbu , razvan ciobanu...
12
2
IL VA SUSTINE PE VESNICUL BOLA DE ITM PE FUNCTIE..AR TREBUI CONTROLAT BOLA
12
2
Din nou iese la suprafata vechea si eterna problema a PNL-ului local, lipsa unor oameni de valoare reala. Asa s-a ajuns sa trimita in Parlament un escroc evazionist precum Robert Boroianu sau sau promoveze in consilii o adunatura de cipani primitivi.
17
1
In calitate de presedinte PNL Cta va rog sa ma intelegeti ca nu am avut incotro, trebuia sa propun si sa l sustin deoarece mi a dat bani Bucovala bisnitarul si acest pulete merita sa fie prefect, este un liberal destoinic care nu a facut nimic in viata lui dar este loial macedonenilor care au investit in mine si in Septimiu intermediarul spagilor PNL. vrei functie da-i lui Septimiu!
24
2
Anunt de maxima importanta: S-a mutat sediul Prefecturii la Margo! Il putem gasi noapte de noapte in slujba noastra pe copilul maritat la biroul lui. Ne asteapta insa cu muzica buna.
18
1
Bai, George dupa ce ti am incalzit consoarta te ai maritat tu repede pt o functie de 2 lei! Dau saorma gratis o saptamana la Cin Cin! Maine te intreb ce ti a cazut la examen sa vad daca mai ti minte , la ambele primarii Mangalia si Eforie!
17
4
Nu sunt fan psd. Dar, observ ca pnl-ul tine cu mortis sa ne dovedeasca ca am gresit cand am votat. Vrea cu adevarat sa ne convinga sa votam psd? In regula, psd sa fie. Macar cu ei mai faci o golaneala. Cum plm, sa numesti prefect un non valoare? Pacat ca pnl-ul nu a invatat nimic de pe vremea cand era in opozitie. La final, nu erau ei tovarza cu psd-ul? Si atunci pe cine plm sa votam?
19
4
Vine Pindu,Gica Coada fara nas ca dupa tre sa ne zica Gerorgelu ce si cum...de ce a venit si nasu si altele...orasul e mic isi freaca pizdele intre ei dupa ies scandaluri,divorturi,ce i cu voi?cand erati mai mici nu aveati tupeul asta de bagat linia 1 ,acum la "ciolan" sunt toti,grija mare cu monitorizarea ca aveti microfoane si in ghiot!
11
1
Ahahahaaa ne-am procopsit cu Gigolo ahahhaaaa
13
0
El nu stie ca nevasta lui a fost Virginia de trei ori ? Nu stie ce a luat ?
13
1
2 saptamani.....
11
1
Vrei functie publica?Suporti carcoteala cetatenilor care doresc a se refula pe politicieni!Cred ca a stat....si el odata!Aveti ce ati votat!
10
1
In final PNL vineri cu oameni tineri.
9
14
Mu!e Psd!!!!!!!!
8
19
Ce frumos este
3
15
Rusine pt aceasta adunare denumita pnl. Numai promisiuni. Face totul pentru ei si clientela. De aceea vin la guvernare o data la 10 ani. Pana la parlamentare. Dupa, adevaratii oameni vin la guvernare. Cei ce comenteaza impotriva nu sunt responsabili.
32
8
A luau concurs acum 2 saptamani? Pe bune..........
34
1
HOTILOR! ati zis ca pesedeii fac si dreg! Astuia i-ati manarit examenul de la Mangalia cu 8 si ceva ca sa-l faceti a 2a zi prefect! PNL Noaptea ca HOTII !!!
35
4
Nu ti-ai dat seama ca toti de sub tine sunt niste nemernici de postaci pesedisti????
8
30
Cat de infecti pot fi unii oameni. Ce a facut omul asta, va foootut si nu va platit? A stricat multe combinatii acum cu numirea lui. Invidia va face sa crapati. Ce va intereseaza asa mult de familia lui, ce va freaca grija de socrul lui? Sunteti prea prosti sa intelegeti ceva.
10
31
Ce aveti frate cu baiatul asta ? E mai mukt decat ok iar sotia sa nu a avut nicio treaba cu lachetele de bebe mocianu
9
17
Ce aveti cu George, e un sot super, imi face tot ce doresc. Nici nu se compara cu Bebi Mocianu, un pitzar ordinar !
19
6
Ce credeati, ca vine PNL cu vreun I.C.Bratianu si salveaza Romania? Uitati-va la asta, nici el nu intelege ce s-a intamplat si cum a ajuns acolo. Probabil nici nu stie ce inseamna prefect. Vai mama noastra fratilor, este groasa!
42
4
Domnule prefect luati masuri in cazul Danei Lazar de la Casa de Pensii. Face politica in institutie si ameninta colegii
11
22
L.au aburit si va deveni Mazare 2. Puscarie dupa 3 ani
8
12
Am ajuns sa vad si asta. Un pd ist susutinut de bisnitarul Bucovala care a acaparat partidul cu inca 2 zisi oameni de afaceri reusesc sa impuna toate nulitatile in functii! A dat examen acum 2 sapt pt fubctionar, nu a muncit in viata lui singurul lui avantaj e ca s-a maritat cu fosta gacica a lui Bebe de la Cin Cin! Vai de voi
39
4
cine este nenea asta ? canta ceva si el ? este orb cumva ? eeteeernitateeeee !
26
4
Atat de disperati sa va puneti oamenii,si puneti in functii toate nulitatile.Ce mai urmeaza?Vai de capul nostru.M...e Pnl
37
9
Va fi viitorul primar nu v ati prins ?
15
23
Rusine PNL.A ajuns partidul asta o asociatie paralela.Hutuca ce valoare are copilul asta maritat?
49
5
Pe bune? Ce varsta are? Are experienta in vreun domeniu? Sau va fi un nou Stix, adica Ion Constantin? Adica va sta 1 an sau, poate, mai putin si va lasa zero realizari. Eventual sa-si cumpere si el o palarie ca a lui Stix.
50
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218