REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

George Niculescu: „Nu lăsaţi pe nimeni să transforme 11 decembrie în 1 aprilie. Nu vă lăsaţi păcăliţi, nu vă irosiţi votul”

George Niculescu: „Nu lăsaţi pe nimeni să transforme 11 decembrie în 1 aprilie. Nu vă lăsaţi păcăliţi, nu vă irosiţi votul”

Replica API 6 decembrie 2016 | 00:12 345

Candidat al PNL Constanța pentru Camera Deputaţilor,

Candidat al PNL Constanța pentru Camera Deputaţilor,

George Niculescu

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, George Niculescu, susține că Partidul Național Liberal este singurul partid politic care invită lumea să meargă la vot, alegerile parlamentare din 11 decembrie fiind deosebit de importante pentru România și implicit pentru Constanța.

Reporter: Ne apropiem rapid de 11 decembrie. Ce semnale primiți din teren? Va ieși lumea la vot?

George Niculescu: Semnalul este unul foarte bun și mizăm pe o prezență masivă la vot a constănțenilor. Am observat în această perioadă că electoratul este bine informat, lucru esențial în contextul actual. Eu pot să vă spun că sunt bine primit de cetățenii județului Constanța atunci când le bat la ușă pentru a-i îndemna să meargă la vot și pentru a le prezenta personal lista de candidați ai Partidului Național Liberal. Am parte de susținere și în general de apreciere pentru faptul că tinerii au ales să se implice în politică și pentru că Filiala PNL Constanța a dat dovadă de maturitate și viziune când a decis să reînnoiască lista de parlamentari cu 100% oameni noi. Cred că, în special prin acest gest, ne diferențiem total de orice altă ofertă politică din județ.

Rep.: Recent premierul Cioloș a transmis un mesaj de susținere pentru Partidul Național Liberal. Cum a fost receptat în partid acest mesaj?

G.N.: Noi am susținut în fiecare zi din această campanie o idee și vom continua să o susținem și să o comunicăm cât se poate de credibil și ferm: Dacian Cioloș va rămâne premierul României și după 11 decembrie, prin susținerea Partidului Național Liberal. Este firesc ca această susținere să fie reciprocă. Mesajul premierului Cioloș a fost foarte bine primit în partid. Trendul de reformare a clasei politice a plecat din PNL, traducându-se printr-o infuzie de oameni noi în Parlament. Știți doar că suntem singurul partid parlamentar care propune la Constanța oameni noi pe liste, în contrapondere cu PSD, partid la care nu se vede nici o dorință de schimbare. Social-democrații mizează în continuare tot pe aceeași oameni care au dus Parlamentul la 9% încredere în România.

Rep.: Cum decurge campania electorală? Cum v-au primit oamenii din județ. Ce v-au cerut? Ce le oferiți? Este PNL un partid mobilizat pentru alegeri?

G.N.: Suntem foarte optimiști după fiecare ieșire pe teren. Vreau să subliniez câteva diferențe dintre noi și restul partidelor înscrise în această competiție electorală. Noi ieșim pe teren cu candidații noștri. Eu în fiecare seară, începând cu ora 17.00, bat la ușile constănțenilor împreună cu echipa mea și le explic, punct cu punct, de ce trebuie să iasă la vot, ce ofertă politică are Partidul Național Liberal, de ce este bine să susțină prin vot un Guvern PNL-Cioloș. PSD nu iese pe teren. Își trimit militanții care împart materiale insipide în cel mai bun caz, dar de vorbă cu constănțenii nu stau. Partidul Național Liberal este singurul partid politic care invită lumea să meargă la vot. Indiferent de opțiunea sau simpatiile alegătorilor, îi îndemnăm să nu stea acasă de 11 decembrie, pentru că este un vot deosebit de important pentru România și implicit pentru Constanța.

Rep.: De ce credeți că adversarii dumneavoastră politici nu fac un apel pentru a scoate lumea la vot?

G.N.: Nu aș vrea să vorbesc în numele altora, dar aș vrea sa vă aduceți aminte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale din anul 2014. Cu peste 60% prezență la vot, cu o mobilizare exemplară a românilor, Partidul Național Liberal a câștigat detașat alegerile prezidențiale pentru că electoratul românesc este preponderent de dreapta și reacționează foarte dur la nedreptăți. Este bine cunoscut faptul că o prezență ridicată la vot avantajează Partidul Național Liberal. Altfel spus, noi nu ne bazăm pe lipsa de interes a alegătorilor. Noi vrem ca alegătorii să fie bine informați și să meargă la vot în cunoștință de cauză! Ce credeți că se va întâmpla dacă mobilizarea la vot a românilor este una slabă?

Rep.: Ce doriți să le transmiteți alegătorilor dvs, electoratului liberal?

G.N.: Mesajul meu pentru toți cetățenii cu drept de vot este unul clar și simplu: veniți pe 11 decembrie la vot. Nu lăsați pe nimeni să transforme 11 decembrie în 1 aprilie. Nu vă lăsați păcăliți, nu vă irosiți votul. Votați informat, comparați atent listele de candidați și programele politice și singura opțiune credibilă care poate mișca lucrurile înainte în Constanța și România devine clară: Partidul Național Liberal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218