REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

George Simion a fost săltat de poliție, la 3 dimineața, din Piața Victoriei

George Simion a fost săltat de poliție, la 3 dimineața, din Piața Victoriei

Virgil STOIAN 30 septembrie 2022 | 08:20 4670

Un scandal de proporții a avut loc, joi noapte, în București. Cei de la AUR aveau protestatari și autocarul de protest în Piața Victoriei, iar jandarmii și polițiștii au venit să-i îndepărteze.

Tot în Piața Victoriei a venit și liderul AUR, George Simion, care după o ceartă zdravănă cu polițiștii a fost supus unui test cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost zero. De asemenea, Simion le-a cerut polițiștilor să-i facă și testul pentru droguri.

George Simion a fost dus la secţia de Poliţie după ce poliţişti Brigăzii Rutiere din Bucureşti l-au oprit şi au constat că acesta apărea în baza lor de date cu permisul suspendat. Liderul AUR a precizat că nu i s-a adus vreodată la cunoştiinţă faptul că ar avea permisul suspendat.

Politicianul român a condus în zona Pieţei Victoriei din Bucureşti unde îşi promova protestul pe care formaţiunea sa politică îl organizează în acest weekend. Poliţiştii care l-au oprit au constat că în baza lor de date George Simion figura cu permisul suspendat. El a fost invitat la secţia de poliţie, dar, după ce s-a consultat cu avocatul său, le-a trasmis poliţiştilor că va merge a doua zi şi a intrat în autocarul formaţiuni sale politice.

După mai multe minute de „negocieri eşuate", politiştii au chemat întăriri şi au intrat în autocar pentru a-l duce la secţia de poliţie. Ulterior, autocarul formaţiunii politice ce se afla parcat în Piaţa Victoriei a fost ridicat de autorităţi.

George Simion a trasmis interacţiunea cu poliţiştii pe pagina sa de socializare. El a precizat că nu i s-a adus vreodată la cunoştiinţă faptul că avea permisul suspendat.

Liderul AUR a fost testat de politişti atât pentru alcool cât şi pentru droguri, iar rezultatele au fost în ambele cazuri negative.

Într-o declaraţie ulterioară, politicianul a spus că a fost „eliberat" după doar 10 minute şi a descris acţiunea Poliţiei ca fiind ilegală şi abuzivă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anonymous Romania - Nu participati la proteste violente organizate de AUR si SOS. https://www.youtube.com/watch?v=9wTwZfBMIbc
0
0
hastagistii si diaspora: mweeeeeeeee ca au votat mizeriile astea!!!!
5
1
Eu stiu un singur lucru. Când am avut permisul suspendat mi-a fost și reținut. Cum sa nu știi ca ai permisul suspendat când știi ca nu ești fizic în posesia lui?
7
0
Simion si tragi apa.
8
2
Sa ne bagam pwula in aur si simion.
15
5
Un lucru este sigur, absolut toate partidele sunt clanuri mafiote, oare când ne vom da seama că ăștia nu fac altceva în afară de a ne ține dezbinați, pentru a se îmbogății împreună cu acoliții lor în liniște, noi ne certăm pe rețelele de socializare, în loc să ieșim în str să ne cerem drepturile.
13
0
Noi prostimea și asistații sociali votam cu aur că ne da UE!
9
4
Omul acesta deranjeaza, bravo, inseamna ca votam AUR la alegeri. Sictir progesistilor si sistemului abuziv.
9
19
Ba kakatule,sluga bolsevika.Cred ca tu ai soferia in ADN da cand aveai 13 ani.Bai sofere care te numesti....Ce ba permisul suspendat a fost cumva bagat la arhivele CIA SAU FBI sa nu sti lucrul asta.Da cimpanzeii da romanache pune botu si te compatimeste.
12
9
Daca nu va intelege , va duce partidul in cap . Asta isi doresc actuali guvernanti . Degeaba ai intentii bune daca nu sti cum sa arati asta . Vulpitele si lupi stau la cotitura sa ti-o traga . Cred ca Simion ar trebui sa apeleze la consilieri mai inteligenti care sa-i spuna cum sa se comporte si ce sa spuna .
4
10
Acest cacat cu ochi numit Simion si fraierii care pun botul la rahaturile debitate de el trebuie dusi in cariera de piatra! Sa se mai racoreasca putin!
22
9
i se cauta nod in papura din cauza protestului din 2 octombrie. E clar ca deranjeaza....nu isi mai pot duce la indeplinire ordinele ursulei si acolitilor ei ??? trezirea oilor !
12
23
Asta trebuie inchis si dus la spart piatra !
21
13
Crede ca e mai cu coaie decat restul lumii? Ei bine nu e! La zdup cu ele!
25
10
Asadar, acest peronaj dernajeaza. Deranjeaza, il facem incet si sigur, nevotabil. Daca pqna acum nu a putut fi cumparat, inseamna ca are ceva de demonstrat. Nimeni nu-i dadea vreo sansa in campanie, si poftim, i-a facut pe ponta si tariceanu. Astept cu interes urmatoarele alegeri.
15
22
cum nu stii ca ai permisul suspendat?.vrajeala
21
13
partidul aur are/avea potential dar promovarea la conducere a unui tip dubios recalcitrant care nu si-a depasit conditia de sef de galerie de fotbal, trage pardidul in jos...
15
13
Pe asta trebuia sa îl închideți mai demult :)) Beau o bere in cinstea polițiștilor Ha Ha ha!
18
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218