REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

George Simion, AUR: Nu o să susţinem varianta Nicolae Ciucă premier

George Simion, AUR: Nu o să susţinem varianta Nicolae Ciucă premier

Replica API 22 octombrie 2021 | 00:00 926

Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, a declarat joi, după consultările de la Cotroceni cu preşedintele, că partidul său nu o să susţină varianta Nicolae Ciucă ca premier, menţionând că dacă nu se va obţine o majoritate în Parlament pentru Nicolae Ciucă, AUR va iniţia procedurile de suspendare a preşedintelui.

George Simion

"Nu o să susţinem varianta lui Nicolae Ciucă ca premier, Marcel Ciolacu ca preşedinte al Camerei Deputaţilor şi Florin Cîţu -, preşedinte al Senatului. Asta se vehiculează. Eu sper ca PSD să nu marşeze la această variantă, să nu facă blat cu Klaus Iohannis (...). Dacă nu va obţine o majoritate pentru Nicolae Ciucă, noi o să iniţiem procedurile de suspendare. Acum, mingea este la PSD", a precizat Simion, scrie Agerpres.

El a adăugat că AUR a înaintat o altă propunere pentru Palatul Victoria.

"Preşedintele Iohannis ne-a transmis că propunerea de prim-ministru va fi generalul Nicolae Ciucă. Noi am înaintat o altă propunere astăzi la Cotroceni şi preşedintele are pe masă două alegeri. I-am pus în vedere lui Klaus Iohannis faptul că dacă şi această propunere nu întruneşte o majoritate parlamentară, AUR va iniţia suspendarea preşedintelui. Am să merg cu propunerea unui prim-ministru independent sau altă persoană din afara partidelor politice. Preşedintele ne-a spus că se pare că ăsta e hobby-ul nostru, suspendarea preşedintelui, şi i-am transmis că fiecare cu hobby-urile sale. Colegul Mihai Negoescu l-a întrebat pe preşedinte ce îl califică pe Nicolae Ciucă în funcţia de prim-ministru, la care preşedintele a spus că asta va reieşi din dialogul pe care îl va purta Nicolae Ciucă cu noi", a susţinut Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cacareaza asta cu tupeu stie ca are spate de peste granite de la Kremlin, prin tovarasu Iliescu, in al carui ideal joaca mascat in AUR. Acest jeg trebuie bagat pa puscarie.
0
0
Bezmeticule, boschetarule, maidanezule ! Ce cauti tu in parlament ?!
7
1
ba simion,ba boschetare agent rus,te.a intrebat cineva ceva?ce ai mai furat azi?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218