REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

George Simion: "Nu ceaiul de tei e problema cu inflaţia, ci guvernanţii!"

George Simion: "Nu ceaiul de tei e problema cu inflaţia, ci guvernanţii!"

Replica API 17 mai 2022 | 22:44 917

George Simion a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre preţurile ridicate care afectează foarte mulţi români. Liderul AUR spune că ţara noastră este plină de resurse şi bogăţii, dar degeaba.

"Trebuie să punem control asupra resurselor naturale ale ţăii, deoarece în România nu mai produce absolut nimic", a spus George Simion.

Totodată, George Simion a făcut un apel la liderii politici ai României.

"Poate lumea nu înţelege cine conduce România, în momentul acesta, ca prim partid. PSD conduce România. Cine a mărit preţurile? Regimul Iohannis susţinut de PSD, care este la guvernare (...) Nu îl bănuiesc pe domnul Isărescu că nu se pricepe la economie sau nu ştie ce face, nu ceaiul de tei e problema cu inflaţia, ci guvernanţii şi actuala guvernare, care văd că nu ia măsuri. Tocmai dă gazele naturale ale României pe gratis. Ei sunt vinovaţi.

Şi dacă vinovatul are un nume în momentul acesta la conducerea României, din punct de vedere parlamentar, al Guvernului, cei trei C - Ciolacu, Ciucă, Cîţu, dar PSD-ul este primul la guvernare (...)

Mai mult de jumate dintre români primesc salarii sub 1.700 de lei, net, în mână. Nu ai cum să supravieţuieşti. Până să fim solidari cu Ucraina mai mult verbal, preţurile sunt cu 40% mai mari.

Preţul combustibilului la pompă e aproape 9 lei, facturile la energie sunt astronomice. Din 1.700 de lei, net, nu ai cum să plăteşti, să faci faţă. Eu zic că avem foarte mulţi refugiaţi, sinistraţi, săraci, în România, şi conducerea actuală, cu PSD ca primă forţă, cei trei C - Ciolacu, Cîţu, Ciucă, regimul Iohannis care a mărit preţurile cu 40% prin măsuri aberante, cum ar fi liberalizarea preţurilor la energie şi cum se pregăteşte acum legea offshore, trecută pe repede înainte, ei sunt vinovaţii.

În loc să verse lacrimi de crocodil pentru refugiaţii din Ucraina şi pentru victimele unui război nejustificat, pornit de criminalul Vladmir Putin, ar trebui să ne îngrijorăm ce se întâmplă în ţara noastră, pentru că numărul de români plecaţi peste hotare, în condiii de pace, este mai mare decât numărul de ucraineni fugiţi din Ucraina, în timp de război.

Exodul românilor va continua (...) Nu cred că politicienii români înţeleg când iau unele măsuri. Actuala criză economică, dublarea preţurilor la unele produse, e cauzată de nişte decizii cel puţin incorerente. Să blochezi portul Constanţa pentru antreprenorii români, pentru cei care aduc mărfuri pentru piaţa din România. Unii au ajuns să descarce prin Cipru, pentru că nu mai au loc de vase ucrainene. Românii îndură şi nu ies la protest (...)

Cine a liberalizat preţurile la energie? Klaus Iohannis şi Virgil Popescu. Sunt doi vinovaţi. Bine că nu mai este Cîţu premier. Îl ţinea PSD-ul şi acum dacă nu eram noi. Nu vreau să ajung şi eu un Iohannis doi şi să tot repet PSD, PSD şi pe la spate să am înţelegeri cu ei. Este un act de trădare naţională ce a făcut Klaus Iohannis. Şi el este vinovat pentru liberalizarea preţurilor, pentru actuala coaliţie de guvernare", a declarat George Simion, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simioane, Simioane, eu zic sa te intorci de unde ai plecat, printre golanii din tribune care urla cand se da un gol.
1
0
ai vorbit ca un baiat destept....
0
0
Multa mwe cu kkt psd si sustinatorilor sai
1
0
prima data cind are dreptate avem viata a**a ptr ca romanii voteaza la misto
0
1
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920