REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

George Simion rupe tăcerea despre candidatura sa la alegerile prezidențiale

George Simion rupe tăcerea despre candidatura sa la alegerile prezidențiale

Replica API 26 ianuarie 2022 | 22:51 1181

George Simion a admis, luni seară, la Sinteza zilei că AUR se află în plină precampanie pentru alegerile prezidențiale din 2024. Copreședintele AUR este sigur că partidul său va ajunge în turul doi și va avea șanse să dea următorul președinte al României.

"Cu siguranță AUR va intra în turul 2 la alegerile prezidențiale cu al său candidat. Și eu cred că avem o șansă bună de a câștiga fotoliul de președinte al României. Cine va fi candidatul din partea AUR vom vedea. Domnul Călin Georgescu este un om foarte capabil.

Eu am mai spus în spațiul public de nenumărate ori: ne-am bucura în identificarea candidatului comun pe care trebuie să-l aibă forțele patriotice să-l luăm în calcul și pe președintele Academiei, Ioan Aurel Pop. Dar, mă bucur că de azi începând domnul Călin Georgescu a acceptat să fie președinte de onoare al partidului și că reușim să unificăm toate forțele partidului, pentru că vor apărea încă zece partide precum AUR în perioada următoare - unele au apărut - tocmai ca să fragmenteze votul suveranist, votul forței patriotice.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă va candida la alegerile prezidențiale, George Simion a răspuns:

"Nu! Eu am 35 de ani, am tot timpul înainte. Cred că sunt oameni mult mai capabili - eu trebuie să mă pregătesc pentru viitor, pentru viitoarele funcții. Nu țintesc pentru mine să ocup anumite scaune. Sunt oameni cu experiență în viață care au ocupat funcții înalte a instituții internaționale, care pot să reprezinte AUR și să ducă partidul ca primă forță politică și să câștige pentru noi alegerile prezidențiale Ce va fi vom vedea".

Mesajul lui George Simion pentru cei care l-au acuzat că și-a înscenat atacul cu cerneală

George Simion respinge categoric acuzația că și-ar fi înscenat atacul cu cerneală căruia i-a căzut victimă la Iași. Liderul AUR a mărturisit și cum a reușit să se curețe de cerneala care i-a acoperit fața.

"Am fost la mătușa mea. Cu spirt și cu tifon m-am curățat, m-a ajutat mătușa mea și am dat-o jos. Nu e nicio problemă. Am înțeles că a fost un băiat de la USR și soția lui care au vrut să facă gestul acesta. Nu era tocmai inspirat, dar nu-i purtăm pică. Așa sunt cei de la USR.

Așa au făcut și în 2016, 2017. Și noi suntem extremiștii - așa zice Dacian Julien Cioloș", a spus George Simion, în exclusivitate la Antena 3.

Cât despre acuzațiile chiar la USR că liderul AUR ar fi înscenat totul, George Simion a spus:

"E suficient să se uite la cine e acel domn și cu soția lui. Sunt niște oameni fanatizați ideologic pe zona asta neomarxistă, globalistă, care urăsc tot ce înseamnă România."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un pion..nu stiu al cui. Hai sictir!
0
0
Simioane ai mancat gaini zapacite ?
10
2
sa ne spuna cum a regizat faza cu cerneala de la iasi .Nu se poate sa-ti dea cineva cu cerneala in ochi si tu nici macar sa clipesti
10
3
Hai sictir de aici bai jegule!
11
3
Daca si haur o sa iasa la prsedintie s-a dus pwlii da suflet RSR
11
3
o candidatura la pirnaie te asteapta,spion rus!
15
3
Pasarea, Mihai viteazul!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108