7.4° Constanța Vin., 27 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6256
7.4° Constanța Vineri, 27 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6256

George Simion scoate oamenii în stradă

Victor ROTARU 24 ianuarie 2023 | 10:23 393

George Simion scoate oamenii în stradă, la Iași. George Simion va organiza la Iași, chiar în ziua Micii Uniri, un miting de amploare la care vor lua parte 2.000 de persoane.

George Simion scoate oamenii in strada

Președintele AUR a transmis că protestatarii au de gând să mărșăluiască pe străzile orașului Unirii.

”Nimic nu vom reuși fără Dumnezeu. Suntem din ce în ce mai mulți la sărbătoarea Unirii. Au încercat să oprească sărbătoarea, marșul în timpul pandemiei, am luptat pentru libertate, unii s-au ascuns, noi am venit aici, la Iași. Istoria nu se uită din cauza unui virus și a altor molime, mai mult sau mai puțin inventate. Suntem pe 24 la Iași pentru a spune că țara este una și în ciuda derbedeilor care au uitat Iașiul, Chișinăul, se fac că nu înțeleg țara noastră”, a declarat George Simion.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

La festivitățile de la Iași vor participa și premierul Nicolae Ciucă, dar și liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Înainte de a participa la manifestările dedicate Micii Uniri, Nicolae Ciucă va vizita proiectul de extindere a Aeroportului Internaţional Iaşi.

Săptămâna trecută, primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunțat că toți șefii de partide au fost invitați la manifestările de Ziua Unirii de la Iași.
„Nu vrem să politizăm acest eveniment şi nu vrem să ţipăm inutil. Vrem într-adevăr să fie unire şi să încercăm să facem un eveniment dedicat înaintaşilor noştri. Sunt invitaţi toţi preşedinţii de partide”, a spus Mihai Chirica, la o conferință de presă.

Întrebat dacă au fost invitaţi și şefii AUR, primarul Chirica a răspuns: „Sigur că da, inclusiv de la AUR – şi îi aşteptăm cu drag. Şi ei au o agendă naţionalistă şi încercăm să-i înglobăm în rândul manifestărilor organizate de către noi. Poate să vină toată lumea, este loc pe scenă pentru fiecare dintre ei”.

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a transmis luni că se aşteptă la „contre” între politicieni, la festivităţile organizate de Ziua Unirii Principatelor.

„Din păcate, probabil şi în ziua Unirii, în loc să fim toţi şi să ne bucurăm şi să îi comemorăm pe cei care au fost la nivelul la care au putut să facă această Unire, în loc să fim uniţi noi între noi, probabil va ieşi cu contre. Cred că la momentele solemne ale zilei de mâine probabil că toţi decidenţii politici vor participa, vor comunica cu susţinătorii, astfel încât să avem o manifestare decentă. Mi-e greu să cred că unii dintre ei se vor putea abţine, dar o să vedem”, a spus Lucian Romaşcanu, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

La multi ani, Nicolae Ceausescu! Unde esti tu, Nicolae? Te-ai dus prea devreme, dictatorul nostru suprem... *lacrima aicisa*. Cel mai bun dictator din istoria Romaniei a fost Nicolae Ceausescu. Uite in ce hal a ajuns Romania, tara cu cea mai mare creste economica, cu cea mai buna economie din regiune si cu cel mai mare potential sa ajunga la nivelul occidentalilor in urmatorii 10 ani, libera (dar inca mai are politicieni "agenti rusi" - AURolaci si SOSocisti,respectiv si fesenisto-pesedisti, care practica politica de sabotaj pro-Rusia), dar si in cea mai sigura perioada din ISTORIA ROMANIEI, ca parte din UE si NATO (cea mai puternica alianta militara din istorie, de la Adam si Eva pana in prezent, de la dinozauri pana in prezent). Puteam fi o tara "puternica si suverana" CA Coreea de Nord sau Rusia, dar romanii au ales sa fie liberi cu liberul arbitru de la Dumnezeu, bogati, liberi, cu drepturi egale, in democratie. Unde esti tu, Ceasca oare, sa-i vezi pe romanii astia cum umbla astazi liberi prin lumea larga, fara sa mai sta lea cozi si pe intuneric la lumanare, fara curent si cum nu mai e la moda "friptura de parizer" in Romania sau sfintele portocale de la nenea Stalin din Siberia si pamantul sfant al Chinei comuniste, of of of, sa-i vezi cum umbla romanii dezlegati si nu mai sapa nimeni capanale, ca sa platim tribut "Tsarului" din "imperiul satanisto-pseudo-ortodoxo-rus"? Of, of, of! Ne punem toata baza in George Simion sau Dan Puric in 2024. Pana la capat ca Dragnea! Ori la bal, ori la spital. Ori la Cotroceni, ori la Penintenciarul Rahova. Amin! O puteam avea pe duamna Veorika Dancila presidenta salvatoare eliberatoare sau il puteam avea pe preaputernicul si preacunoscutul baron din Teleorman, infractorul Liviu Dragnea cunoscut si "regele porcilor din Teleorman" ca presedinte (nepotul ultimului mare tradator de tara si de neam, pseudo-generalul MARIN DRAGNEA, care a venit cocotat pe tancurile sovietice ale rusinoasei divzii tradatoare Tudor Vladimirescu. Marin p***a medaliat de Putin pentru "prietenie fata de Rusia si URSS") AURolacii mei, SOSocistii mei, fesenisto-pesedistii mei: Pana la capat ca Dragnea!!! "Sus inimile, romani!". "Jos neamtul, sa vina rusul!!!". "nenea Putin si poporul rus, libertate ne-a adus!". Orci rusi - adica "eliberatorii de oameni deja liberi" sa vina sa faca dreptate cu sabia ridicata si cu armele termobarice (non-nucleare)! Pacificatorii omenirii care ia oamenii liberi sub aripa si "umbrela nucleara" sovietica, apoi ii face martiri langa "fratii nostri" ceceni si razboinici spartani teroristi WAGNER. Amin! De doua ori AMIN! Ca la Georgica Putamica Simion pe facebook. Amin a 3-a oara!
10
0
2000 inseamna amploare? Si un cacacios de manelist aduna mai multa lume la ghiortaielile lui. Romanii participa la manifestatii acolo unde se lasa apoi cu un mic,o bere,ceva. Daca nu ar fi lasi si daca romanii ar fi chiar uniti in bine,ar iesi pe strazi cu sutele de mii,ar elimina de la conducere haitele de habarnisti si ar face o revolutie adevarata . Ar fi ceva,insa tot romanii ar trebui sa fie de acord sa fie condusi doar de cei mai buni,nu de cei mai tari in clont ,mai tupeisti,cum e acum. E greu ca romanii sa accepte o scara a valorilor adevarata. Vor mai trece niste secole pana atunci.
5
1
Bravo Simion, te votam!
4
8
Idiotii neamului se lasa scosi pe strazi de catre lepadaturi si NU ies cu totii la VOT atunci cand pot salva tara. Asta inseamna sa nu poti folosi propria tartacuta ci pe a altora.
6
5
george simion,spionul rus,o scoate pe mamica sa in strada si pe nevastuica pe centura,la produs!
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011