REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Joi, 7 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6570
1.4° Constanța Joi, 7 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6570

George Simion și-a pierdut controlul! A agresat un tânăr: „Ești un prost...”! Video

George Simion și-a pierdut controlul! A agresat un tânăr: „Ești un prost...”! Video

Virgil STOIAN 2 octombrie 2023 | 00:00 2343

Liderul AUR, George Simion, l-a agresat, sâmbătă noapte, pe un tânăr care l-a apostrofat că este rusofil. Simion i-a lovit telefonul, l-a prins de braț și l-a înjurat.

George Simion si-a pierdut controlul! A agresat un tanar: „Esti un prost...”! Video

Iată dialogul dintre cei doi:

”Tânăr: Bună seara, cum este să fiți rusofil?

Simion: Știi cum este? Ai venit la mine la festival (festivalul nu este organizat de AUR – n.red.), în loc să mănânci mici, să întrebi prostii.

Tânăr: Am mâncat mici. Cum e să țineți cu rușii?

Simion: Nu țin cu rușii!

Tânăr: Cum e să țineți cu rușii?

Simion: Nu știu, a venit un prost la mine să mă întrebe cum e să țin cu rușii.

Tânăr: Faceți un român prost?

Simion: Păi tu ești român? Avem români și deștepți și proști

Tânăr: Și rușii cum sunt?

Simion își pierde controlul și îl bruschează pe tânăr. Acesta strigă: „Nu pune mâna pe telefon, nu pune mâna pe telefon. A pus mâna pe mine!”.

Simion: „Vrei să mai pun o dată, băga-mi-aș…”.

George Simion si-a pierdut controlul! A agresat un tanar: „Esti un prost...”! Video

Tânărul a relatat  că Simion l-a și bruscat, l-a prins de braț, și a încercat să îi smulgă telefonul.

Tănărul a mai spus că Simion a mai înjurat-o și pe o femeie care i-a spus că „ești ultimul om”. „Să te f... câinii”, ar fi replicat liderul AUR.

AUR este cotat cu un scor de peste 20% în sondajele de opinie.

Un grup de AUR-iști, în frunte cu liderul lor, George Simion, și-a făcut apariția, sâmbătă seara, la festivalul „Micul de Aur” din Capitală. Tinerii care au venit la festival nu au fost deloc încântati de prezența extremiștilor.

„Plecați, plecați, la revedere”, i-a transmis o tânără lui George Simion, în timp ce acesta era la o masă cu politicienii lui.

Supărat, Simion i-a filmat și i-a pus pe pagina de Facebook a partidului: „Useriștii sunt supărați că nu mai intră în Parlament și și-au trimis singurii membri rămași în Bucuresti la festivalul Micul de Aur”.

Simion s-a enervat atât de tare încât a ținut să își întrebe susținătorii cine este tânărul care i-a arătat degetul.

Trebuie precizat că festivalul „Micul de Aur” nu are nicio legătură cu AUR, partidul lui George Simion.

„Festivalul Micul de Aur are loc în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, la Verde Stop Arena în București (str. Barbu Văcărescu 162-164) și după cum spune denumirea, vedetele vor fi mititeii. În plus, participanții vor mai putea savura și ciorbe, prosecco, dar și deserturi”, au anunțat organizatorii.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trăiască berea!era oleacă cam beat !bun de președinte !
2
0
Pentru autorul articolului,nu domnule V.S. George Simion nu si-a pierdut controlul ci a aratat cine este defapt,un derbedeu inganfat care nu accepta si parerea celorlaltzi oameni si asta o face acum cand el nu este presedintele Romaniei si nici partidul lui nu este la putere,pai daca acum este asha mai gandeshtete odata mai Cezaro si altzi care spunetzi ca vetzi vota A.U.R.ce va fi dupa ce tupeistul asta nesimtzit impreuna cu flamanzi din partidul lui se vor vedea la putere in Romania.
3
0
Votez NOUA DREAPTĂ ! Degeaba ați inventat AUR să deturneze voturile și au furat alde bețivul ăla Forța Dreptei numele de la Noua Dreaptă și sigla de la Ardaf că nu merge !!! Nu suntem proști așa cum ne credeți
0
1
Un t***n borit,cu gingii vinete si ochii galbeni,analfabet,pe invers cu sexul,care se intreaba si el ce cauta in viata lui.
7
0
indiferent ca tine cu rusii sau americanoizii, lucrul cel mai grav e ca NU tine cu romanii
8
2
Încă o dată Simion cade în capcană În politică trebuie să accepți întrebări de tot felul Președinții de stat din vestul Europei sânt mereu înjurați și huiduiți dar nu răspund la provocări Când sări pe un tânăr să-i ei telefonul deja te-ai făcut de cacao Te-ai intoxicat de la o întrebare cu rușii și ai dat cu mucii in fasole
10
3
suntem ceea ce ...votam si vom vota, prerile de rau dupa numai conteaza !
7
0
Oricum votez Noua Dreaptă, adevărații naționaloști. Că sistemul a inventat AUR să creadă fraierii ca ei sunt salvarea ... e altă treabă. Văd că se găsesc destui papagali să pună botul.
10
3
De fapt natia noastra din todeauna a fost si din pacate este incantata de conducatori autoritari si dictatori. Ni se trage aceasta trasatura de la influentele turcesti si mai apoi rusesti rasadite pe aceste meleaguri. Insulele de influentanta occidentala (vezi regalitatea cu tarele sale si apoi apartenenta la UE) n-au cum sa estompeze aceasta inclinatie! De aceea nu mira pe nimeni ascensiunea AUR! Numai ca o sa ne lamurim cand este iar prea tarziu ca am mizat pe o carte necastigatoare. Asta se intampla in principal si din vina clasei politice conducatoare de dupa 1990, care nu a fost in stare sa se rupa de trecutul comunisto-securist si sa implementeze real legislatia europeana si aplicarea ei de catre institutiile statului. Se mai indoieste cineva ca oamenii politici, justitia si politia sunt in fruntea coruptiei? Atunci la ce sa ne mai asteptam?
11
0
Deci nu-i place sa fie filmat, sa i se bage un telefon in fata. Ca sa vezi!
15
0
Pretenții de la cine?, un neica nimeni, un analfabet, oricum vom scăpa de acești nemernici
15
1
Mesaj de importanta nationala: Pentru domnu’ Bădălău/Ma kak pe copilu’ tău Psd si pnl/Vă vom da numai mwie Pentru Arsene si Buzatu/Mancanea-ti noua rahatu’(nu ala din Turcia)
4
3
Aur,aur,aur…Tot AUR votam,ca de platina si diamante am avut parte 30 de ani si ne-am saturat
5
19
Pentru comentariul de mai jos cuzați mica eroare, e "Festivaluri" asta ca să nu imi sarâ toti profesorii de limba r*mână.
6
0
PSD a câștigat alegeri organizând festivale cu mici, acum continuatorul PSD ului face același lucru. E normal ce face aur deoarece și votanții PSD ului din trecut au și ei continuatorii lor, drept dovada avântul acestui partid care poarta nume de metal prețios. Nu exista asemănare între metal și partid,e doar poleit pe afară. Lipsa de educație afectează grav viitorul țării.
17
0
Era bine dacă erau extremiști. Ar fi însemnat ca aveau o ideologie de la care nu se abateau, in care credeau și pentru care luptau. In realitate, niște perfizi trădători perverși, puși pe căpătuiala și îmbogățit, care lucrează doar pentru propriile interese.
26
3
buna replica. Simion nu e nici cu rusii, nici cu turcii. E un golan, un nimeni pe care il face securitatea romana celebru. El strange voturile nemultumitilor ca apoi sa le puna la dispozitia PSD.
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302