REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

George Simion, vedetă pe Internet: val de glume după incidentul de la Iași

George Simion, vedetă pe Internet: val de glume după incidentul de la Iași

Replica API 26 ianuarie 2022 | 22:52 1378

Copreședintele AUR George Simion a fost atacat la Iași cu cerneală, iar incidentul a stârnit un val de glume pe rețelele de socializare. Fie că a fost comparat cu William Wallace, liderul războaielor scoțiene de independență, fie cu cu artistul Carla's Dreams sau cu un personaj din filmul Avatar, Simion a reușit, din nou, să fie - acum fără voia sa - în centrul atenției, scrie stiripesurse.ro.

Poliţiştii din Iaşi au deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice pe numele tânărului care a aruncat cu cerneală.

În Piaţa Unirii s-au adunat luni peste 1.000 de oameni, atât membri şi simpatizanţi AUR, cât şi contestatari ai acestui partid, membri ai unor asociaţii civice ieşene.

click pe foto

Aceştia din urmă aveau pancarte pe care se putea citi “AUR şi Şoşoacă nu reprezintă Iaşul“,“AUR şi Simion, patrioţi de carton“ şi “Moldova spune nu extremismului“.

Reprezentanţii AUR au dansat Hora Unirii în Piaţa Unirii, dar atmosfera în centrul oraşului a fost tensionată, existând discuţii aprinse între simpatizanţii AUR şi contestatarii acestui partid.

"Nu mă tem. A aruncat cineva cu cerneală. Ăsta nu e motiv să ne strice bucuria şi sărbătoarea. Să stropească, nu e nicio problemă, dar să ţină minte cine a condus ţara timp de 32 de ani. Eu nu mă supăr. Rog poliţia să nu-l amendeze pe individ, oricine ar fi. Nu voi face plângere. E o sărbătoare naţională. Dacă aşa a considerat el să facă... Noi îl iubim şi îi iubim pe toţi românii, indiferent de apartenenţa politică", a spus George Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da cu usr-istul care bea pipi sau ala calare, de ce nu spuneti ca e plin netul?
2
2
S-a stropit intentionat ,ca sa fie in centrul atentiei, asta ne ia de fraieri
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218