REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

George Vişan

George Vişan

Replica API 7 februarie 2018 | 00:00 580

Deputaţii aleşi pe lista PSD Constanţa sunt de-a dreptul incredibili! Se pare că, printre criteriile de selecţie la partid, se numără la unii dintre ei şi deficienţele de vorbire ori de gândire, altminteri de ce ar refuza, în mod constant, să comunice, aşa cum o face deputatul George Vişan?! Să îi amintim ce indemnizaţii încasează şi cine îl plăteşte? Probabil că alegătorii aşteaptă de la el să mai şi comunice cu ce se ocupă, dacă tot şi-a mărit leafa...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si care sunt votantii? Omul nu a ajuns acolo prin forta mitralierelor,ci prin votul celor ce acum se caca pe ei cu critica. Votati si daca nu va place,protestati imediat,altfel nu se mai face democratie niciodata,fraieri cocliti si lasi ce sunteti !!!!!Degeaba bazaiti ca aia mici ca se manjesc de cacat pe pantofiori,nu e mama sa va apere!
0
0
Visan e tanar , vrea, stie si face sa fie bine ptr. comunitate. Aia de-l critica, nu sterg nici presul de la usa lor...
5
7
UN SPAGAGIU NOTORIU HUO
8
6
Sa comunice cu ce se ocupa zisese in articol.Daaa chiar asa daca interesul era maxim' se poate vedea pe canalele media in speta televiziuni locale unde dnl mentonat comunica chiar explica in ce consta activitatea domniei sale.Acu de tre sa avem si nitintica vointa si sa nu fim circotasi si atiit.Zic de posibil sa fiu contrazis dar tareee as vrea cu cu argumente.In cea ce priveste deficientele de gindire mentionate in articol recomandarea pt circotasi ii sa evite oglinda.
6
4
Se aude ca asta e nominalizat sa il inlocuiasca pe Stroe Felix la sefia Psd Constanta. Clica ar fi mult mai bun decat Brailoiu Liviu, de la servicii, ca asta e fost tanar pedelist de-al lui Dumitrache Ion, ulterior promovat de Mazare peste tot, ca a avut mari realizari in viata. Low profile Visan incearca sa se suie pe cotet. Pana ce nu vor fi trecute pe linie moarta toate leprele tradatoare din conducerea judeteana pesedista, care e cumparata si contolata de Unpr, adica de Basescu si Oprea, nu va fi liniste, iar pesedeul Constanta va merge spre dizolvare. Dupa pierderea alegerilor locale
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614