REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

George Vișan: Sunt LIBERALI care vor VOTA moțiunea de cenzură!

George Vișan: Sunt LIBERALI care vor VOTA moțiunea de cenzură!

Replica API 7 iulie 2020 | 00:00 1486

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură care "100% va trece" de votul Parlamentului. Liderul interimar al social-democraţilor a spus că o primă formă a textului moţiunii a fost deja creionată de senatorul Şerban Nicolae şi că s-au strâns până în prezent 204 semnături de susţinere. El a susţinut că PSD va avea voturile suficiente să treacă această moţiune de cenzură. Precizăm că este vorba despre un act prin care legislativul retrage mandatul acordat anterior executivului pentru guvernarea țării.

George Vișan

Clasa politică din Constanța este împărțită în privința acestei moțiuni, însă toți cred că ar avea șansă de reușită

George Vișan: Sunt convins că vor veni voturi și din zona liberalilor, pentru că și ei sunt nemulțumiți

”Ținând cont de poziționarea partidelor parlamentare (PSD, Pro Romania, ALDE, Forta Națională, USR, UDMR) pe această temă, sunt toate șansele să se întrunească numărul de voturi, astfel încât să treacă moțiunea de cenzură. Sunt convins că vor veni voturi și din zona liberalilor, pentru că și ei sunt nemulțumiți de incompentența și incoerența cu care guvernul lor, condus de Orban Ludovic, gestionează țara!” a declarat pentru ziarul Replica, George Vișan, deputat PSD.

Costin Avătavului

Costin Avătavului: Au eșuat cu ultima guvernare a Vioricăi Dăncilă, de ce s-ar descurca acum mai bine?

Costin Avătavului, consilier local PNL, este de părere că moțiunea are șanse să treacă, dar nu consideră PSD-ul capabil să își asume guvernarea: ”Nu cred că cei de la PSD vorbesc serios când abordează subiectul moțiunii de cenzură. Ar fi un gest iresponsabil. Lupta cu acest virus este departe de a fi câștigată și avem nevoie, în continuare, de stabilitate la nivel central. Chiar dacă se apropie două rânduri de alegeri, nu este loc de orgolii politice, iar cei care încearcă să scoată capital politic prin astfel de acțiuni arată o lipsă de respect față de toți românii. Sunt șanse să treacă o astfel de moțiune de cenzură, dar nu cred că cei de la PSD sunt pregătiți să își asume guvernarea. Au eșuat cu ultima guvernare a Vioricăi Dăncilă, de ce s-ar descurca acum mai bine, într-un context mult mai dificil?”.

Răzvan Filipescu

Răzvan Filipescu, candidatul Pro România la președinția CJ Constanța, este optimist în privința șanselor moțiunii de cenzură:

”Noi, prin vocea președintelui Victor Ponta, am fost primii care am solicitat și am spus că este necesară o moțiune de cenzură împotriva actualului guvern și noi vom vota moțiunea de cenzură. Părerea mea este că această moțiune o să treacă.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de unde stii tu ca este spagar, i-ai dat tu spaga? ti-ai dracu de jeguri leginae, hai ca mai sunteti o generatie si jumatate si scpam de povara platii catre voi a pensiei de Bulgaria, vangura de zdrente!
6
0
Ce tot dai articole prin presa, vrei iar sa dormi prin parlament, lasa ba tineretul
3
0
Cine-s astia? Ce au facut pentru Constanta? Sa ne lase-n plm in pace. Toti sunt pentru ciolan. Unu nu se candideaza pentru cetatean. Doar pentru interesele personale. Filiploii ala, un retard.
2
0
Vishan un spagar notoriu si fara scrupule. Draq de zdrente si koorve6
7
12
O basina vorbitoare psd-ista
6
1
Ciuma Rosie a uitat ca nu poate fi daramat guvernul prin motiune inainte de alegeri ? Latra si ei ca un caine la luna.
11
1
Nu ii ajungeti lui Visan nici la degetul mic, asa ca ciocu mic...Pnl-sti de tot kkt
7
9
Un rahat degenerat al politicii romanesti.Ar fi in culmea ipocrizie sa candideze iar acest neica nimeni.
10
5
Gunoiul politicii constantene
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218