REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Georgi Luschi

Georgi Luschi

Replica API 20 martie 2020 | 00:00 4227

George Luschi, de la Cernavodă, un individ, care nu prea a dat pe la şcoală în copilăria sa, visează să fie primar la Cernavodă.

Îşi promovează ideile, programele, iese pe teren, discută cu lumea, iar pe facebook...la fel de activ. Însă, Doamne, cum scrie?! Se poate să ajungi la o asemenea vârstă şi să nu scrii corect româneşte? Doamne, cum o mai maltratează pe biata limbă română! Cine poate vota aşa ceva? Poate doar un nebun ori unul la fel ca el!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest individ este pedofil
6
2
Sparcaci stafilocolul auriu a scris articolul
3
0
Asta care a scris articolul e invidios si jigneste ...ori e invidios orie e mai prost... Un cult sau educat nu ar vorbi asa...
2
2
Bravo lui insemna ca va este frica de el altfel nu i dadeati importanta decat pe toti spagarii cu scoala multa facuta cu bani mai bine pe asta dar trebuie sa nu mai zica ca face traseu cu tren u1 columbia ca pierde electorat
6
4
Dar ce facem cu piscina sau bazinu semiolimpic care se chinuie primaria de 3 ani sa il termine si acuma mai nou lucreza firma primariei la el sa il termine
4
2
Decat unul cu scoala dar hot , si care isi angajeaza in primarie tot neamul , mai bine unul ca el .
7
8
sa ma vedeti pe mine si pe croitorul inginer ce destepti suntem
14
3
Asta va fi cel mai bun primar eu oricum sunt cu toti ca na trebuie sa traiesc si eu bine nu conteaza care este eu i gadil unde trebuie si la scoala nici eu nu prea am trecut am doua clase ca trenul
9
0
ai dreptate , e un curvoi de mare clasa imputita aciuata in primarie de catre slinosul de hristea floriean zis urechi de magar!
7
1
Asa Gicule , pe ei!!Cu incredere ! Pe nimeni n a dat scoala afara din casa, mai ales pe ceilalti candidati!!Ca nici nu se cere asa ceva!Nu ciuli urechea la gurili rali!!Ca nici cu textele de la replica nu ne e rusine!!
3
2
..este un..KAKAT IN PLOAIE..foamea de faoame...este si la el acasa..hai sa candidam..si sa ne KAkAM...pe noi...
12
3
oricum este mai bun la primarie decat betivanca de rodica dragomir
14
7
Doar un cipan care vrea sa parvina
5
4
Hastagistii nu au fost la putere nici macar o singura zi.Idiotule ! Tu te referi la pesedisti si la curvele lor ajunse in politica peste noaote Idiotule !
5
5
Cu cat mai incult,cu atata mai bun pentru a fi un hastagist de seama si apoi un mare om de stat. Oricum romanilor le place sa voteze astfel de indivizi.
10
4
Asa te vreau Gicule , fii hotarit , pe ei nu te lasa!Sa faci cum ai promis , desfiintarea scolilor si universitatilor!Toti la intins mina!!Arta desavirsita!!Romania , te iubesc!!
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102