REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Georgiana a părăsit Survivor România, după scandalul din tabăra Războinicilor

Georgiana a părăsit Survivor România, după scandalul din tabăra Războinicilor

Replica API 16 ianuarie 2021 | 00:00 1679

În urma unui scandal cu echipa Războinicilor dar, mai ales cu Musty, Georgiana Lupu nu a participat la jocul de joi seară. În drum spre probă, Războinicii au discutat despre cât de important este jocul de imunitate, dar și să rămână uniți. În final, Georgiana a părăsit emisiunea Survivor.

Georgiana Lupu

Spiritele s-au încins în echipa Războinicilor. Un adevărat scandal a izbucnit între Georgiana și Musty Camara la Survivor. Cei doi războinici au fost la un pas de bătaie și și-au aruncat vorbe urâte. Totul a început în momentul în care concurenta l-a auzit pe Musty că l-a adus în discuție pe tatăl ei, fără să înțeleagă de ce.

Andreea de la Războinici a mărturisit că Georgiana a plecat fără consiliu sau eliminare, pur și simplu dintr-un motiv personal. Ea susține că Georgiana trăgea echipa la fund și este un pericol. „O colegă a plecat fără consiliu, fără eliminare, a plecat că a vrut ea. Georgiana sper că nu o să mai facă parte din echipă, la cum a reacționat. Este un pericol pentru noi, nu pentru mine, eu nu am o problemă, pentru fete. Și pentru noi ca echipă. Să spună că vrea să intre și să se împiedice doar ca să nu câștigăm noi punct, ne trage la fund", a spus Andreea, vizibil îngrijorată de soarta echipei.

Georgiana Lupu a sărit la bătaie la Survivor

Georgiana Lupu de la Survivor a sărit la gâtul lui Musty Camara, iar ceilalți concurenți au fost nevoiți să o țină. Concurenta și-a ieșit din fire și a început să facă un adevărat scandal pe insulă.

Georgiana a sărit la bătaie după ce ar fi înțeles că acesta ar fi spus ceva de tatăl ei. Deși totul a ținut doar de o comunicare șubredă, iată că Georgiana nu s-a putut abține și a sărit la bătaie, aruncând vorbe dure. Iar aceasta a ales să părăsească reality-show-ul de la Kanal D .

Dialogul dintre cei doi a sunat astfel:

Georgiana Lupu: Nu zbiera!

Musty: Aș putea să fiu tatăl tău!

Georgiana Lupu: Bă, nu vorbi de tata! Nu vorbi de tata!

Musty: Am vârsta să îți fiu tată am zis!

Prezentatorul emisiunii a subliniat faptul că un asemenea comportament nu poate fi acceptat la Survivor România.

„În urma unor incidente, urmează să luam o decizie în zilele următoare. Astfel de comportamente nu vor fi acceptate la Survivor România. Astfel de reacții nu vom accepta. În urma celor ce am zis, Georgiana nu se află aici și nu participă la jocul care urmează", a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

Cine este Georgiana Lupu. A crescut la orfelinat

Georgiana Lupu, sportivă de performanță cu un CV destul de impresionant, a crescut fără părinți, fiind abandonată în orfelinat. Lipsită de șansa de a fi adoptată de o familie, în perioada petrecută în 7 orfelinate, Georgiana își cunoaște mama naturală abia la vârsta de 8 ani, dar nu știe cine îi este tatăl. "Nu îl cunosc pe tata, dar îl iubesc", a spus ea pe scena iUmor. După ce a părăsit centrul de plasament, la vârsta de 18 ani, Georgiana a început să practice sportul de performanță, din care spera să își poată câștiga de una singură existența. De-a lungul carierei în sport a obținut peste 80 de medalii și a ajuns dublă campioană națională la bob, în 2018, și vicecampioană națională la atletism.

Cine este Musty Camara

Musty Camara are 39 de ani și este de profesie inginer de sunet. Cu o poveste de viață impresionantă, cu o copilărie și adolescență trăite în mai multe țări, după moartea tatălui sau, survenită când el avea doar doi ani, Musty Camara are un spirit liber și neînfricat.

La doar 15 ani a plecat din confortul familiei să studieze și să muncească, a făcut naveta între Franța și Coasta de Fildeș, stabilindu-se câțiva ani mai târziu în Tenerife. Are trei copii și din 2015 a revenit în țară în care s-a născut, România. Pentru fiii săi își dorește să vină acasă cu trofeul .

"Merg la în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah și Bryan. Vreau să îmi depsasesc condiția fizică și mentală, să mă reconectez cu natură de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranță întru într-o competiție dura, care îmi va forță toate limitele", a spus acesta, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Concursuri de tot rahatul! Cine dracu' e prostul de le sponsorizeaza?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920