REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gerard Butler filmează în Puerto Rico 'The Plane', un proiect cu investiţie multimilionară

Gerard Butler filmează în Puerto Rico 'The Plane', un proiect cu investiţie multimilionară

Replica API 23 septembrie 2021 | 00:00 639

Actorul britanic Gerard Butler se află în Puerto Rico pentru a participa la filmările producţiei "The Plane", un lungmetraj al studioului Lionsgate ce presupune o investiţie directă pentru insulă de peste 65 de milioane de dolari şi cu un impact financiar estimat de guvernul local la 136 de milioane de dolari, relatează EFE, citată de Agerpres.

Gerard Butler

Sursa foto: Gerard Butler / Twitter

Gerard Butler a declarat luni că este fericit să filmeze în Puerto Rico, unde s-a întâlnit cu guvernatorul insulei, Pedro Pierluisi, care s-a interesat de stadiul proiectului la care participă actorul scoţian.

"Toate persoanele pe care le-am întâlnit sunt fermecătoare şi mă bucur să lucrez alături de portoricani. Sunt oameni prietenoşi care lucrează din greu", a spus Butler. Referitor la noul său proiect, a precizat că este un film plin vibraţie şi că toţi cei care lucrează la el muncesc cu intensitate.

Proiectul presupune o investiţie directă pentru Puerto Rico de circa 65 de milioane de dolari şi un impact financiar pentru insulă estimat la 136 de milioane de dolari.

Guvernatorul Pedro Pierluisi a subliniat că, în pofida pandemiei, contra vânturilor şi a mării, "vom duce la bun sfârşit filmările". El a adăugat că filmările la "The Plane" au permis venirea pe insulă a unor actori de talie internaţională, precum Gerard Butler.

Filmul prezintă viaţa pilotului comercial Ray Torrance, care după ce aterizează cu avionul într-un teritoriu ostil este implicat într-o luare de ostatici.

Scenele au fost filmate în municipiile Ceiba, Rio Grande şi San Juan şi se prevede să dureze până în luna octombrie.

Lungmetrajul îi are ca producători pe Marc Butan, Alan Siegel şi Lorenzo Di Bonaventura, alături de portoricanul Luillo Ruiz prin compania locală Pimienta Films.

Turismul, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemia de COVID-19 din insulă, beneficiază de pe urma celor 4.000 de cazări asociate filmărilor.

Puerto Rico este de mulţi ani un centru internaţional de turnare a numeroase filme, graţie climei sale, personalului calificat şi ajutoarelor fiscale oferite de guvern studiourilor care aleg această insulă pentru producţiile lor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920