REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Geronimo Brănescu a CÂŞTIGAT PROCESUL cu GUVERNUL

Geronimo Brănescu a CÂŞTIGAT PROCESUL cu GUVERNUL

Replica API 18 noiembrie 2020 | 23:49 5434

Geronimo Brănescu a câştigat procesul cu ANSVSA (Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor), şi cu premierul României, după ce a solicitat anularea ordinului de demitere din funcţia de şef al instituţiei.

A dispărut din peisajul autohton încă de la finele anului trecut, atunci când a fost demis de la conducerea Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, unde ocupa funcția de președinte. Brănescu a fost destul de afectat de demitere, motiv pentru care, după ce a revenit la DSVSA Constanța, acesta a dispărut subit, intrând în concediu medical.

Ulterior, a fost înlocuit din funcție. Iată că Brănescu a demarat procedurile pentru a revenit pe funcție, solicitând anularea ordinului prin intermediul căruia a fost demis și înlocuit cu Csutak Nagy Laszlo. Brănescu l-a chemat la bară ş pe premierul României, în speţă Ludovic Orban.

Curtea de Apel București i-a dat, pe 17 noiembrie, câştig de cauză. Decizia nu este definitivă.

Vezi minuta:

Medic veterinar și fost șef al Direcției Sanitar – Veterinare Constanța, Geronimo Brănescu a fost partener de afaceri cu Sorin Paul Stănescu nașul de cununie al fiului lui Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pare ca Geronimo facea parte dintro retea mai extinsa,adica fura omul dar nu doar pentru el mai impartea si altora deci nu avea cum sa fie condamnat pentru ca nu pleca singur la P.Alba ii lua si pe alti cu el,asa ca judecatorul l-a scos nevinovat,primeste el niste critici dar nu conteaza si-a indeplinit atributiile de serviciu,adica scaparea hotilor pentru ca justitia este oarba.
3
1
Geronimo! I repeat: Geronimo, Geronimo!
3
0
Un tip fara caracter,pus de sistem in functii doar ca sa sifoneze bani.Se pricepe la hotii,este arogant ,plin de el,in relatii bune socrul lui tutuianu ,excrocul hondureanu
8
2
cum ma sa te cheme geronimo
9
1
Ce gluma proasta
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614