REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gest lăudabil: Directoarea Spitalului CFR a făcut curăţenie cu mâna ei în curtea unităţii

Gest lăudabil: Directoarea Spitalului CFR a făcut curăţenie cu mâna ei în curtea unităţii

Replica API 11 aprilie 2018 | 00:22 299

Oamenii sunt diferiți, în general, se știe, ca și directorii de instituții sau primarii, că tot oameni sunt și ei. Unii sunt mai activi, mai cu inițiativă, în timp ce alții așteaptă să vină cineva ca să le facă ordine în ogradă sau să le curețe și să le deszăpezească drumurile (cazul primarului de la Cobadin care și-a deszăpezit singur centrul localității, de 2-3 ori în iarna trecută).

Un caz recent, un exemplu bun, demn de preluat și de alți directori de instituții, întâlnim în curtea Spitalului CFR din Constanța. În vinerea care a precedat sărbătoarea paștelui, în curtea unității spitalicești a avut loc un eveniment religios, respectiv inaugurarea unei troițe și oficierea slujbei de sfințire a acesteia. Înainte de evenimentul respectiv, cine curăța aleile și dădea cu mătura cot la cot cu ceilalți angajați ai unității? Chiar managerul acesteia, medicul Sirma Tomoș, care nici nu a apelat la vreo firmă, nu a făcut nici valuri în rândul personalului, pentru a curăța aleile. A pus mâna pe mătură și a făcut curățenie.

”Spitalul CFR are personal puțin, ce să facem mai întâi? Le-am spus să curețe aleile, dar a fost destulă treabă de făcut cu pregătirile”, ne-a declarat directoarea unității spitalicești. Aceasta nu a dorit să apară într/un articol de presă în această postură, însă, pe considerentul că nu vezi prea des un director cu mătura în mână, am considerat că este un exemplu de ”AȘA DA!” pe care l-ar putea prelua și alții.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curatenie in curte trebuie sa faca omul de curte care este angajat si nu il vede nimeni la spital cu saptaminile nu managerul si nici infirmiera de bonlavi cine mai are grija?
0
0
ce fund bombat are.
0
0
Este platita pentru a fi directoare de spital nu femeie de serviciu. Poate sa faca curat in timpul liber NU in timpul programului de lucru.
3
0
Asta denota ca nu e in stare sa-si faca subalternii sa-si realizeze atributiunile din fisa postului. Daca nu e buna, sa fie inlocuita, si in timpul liber sa faca curatenie. O platesc sa faca curatenie la mine si ii promit ca ii fac poze si le trimit la ziar.
5
5
aceasta directoare de ce nu iese in fatza cu adevarate realizari, nu cu artificii dintr-astea de prostit lumea. N-a avut cu ce sa i se faca reclama si ce a zis, hai sa fac ceva ca sa ma puna si pe mine in ziar. Vrem sa o vedem si cu realizari in ceea ce priveste aministrarea acelui spital, a facut ceva notabil in sensul asta? tot ce poate sa faca este sa dea cu matura, ca de altceva nu-i in stare, ca daca era in stare si de altceva acum citeam in ziar ca a facut minuni cu administrarea acelui spital.
10
4
Ce ne mai place sa prostim lumea! Teatru ieftin dar care da bine la public!
7
4
Esti directoare nu femeie de serviciu Rezolva cu pixul si cu creierul. La operatii participa femeia de serviciu?
12
2
Fimiar scirba sa imi fie alta PSD ista care se da in stamba.Primu ii Catalin Grasa cel de la sf Andei.Si acesta pus cu mina de PSD.Verificati citi candidati au fost pe acel post.Posibil sa nu se mai gaseasca sluuuugi.
7
3
Era laudabil daca nu aparea stirea in ziar !
14
1
Si asa nu e buna ca medic , macar in acest domeniu al maturii sa se remarce... Polaris o va inscrie pentru concursul "cel mai bun maturator"...
7
4
Din partea d-nei doctor, dar....d-na daca este doctor ar trebui sa se ocupe de pacienti si la curatenie sa lase femeile de serviciu. Ca de aia am ajuns unde am ajuns....doctorii fac curatenie in curte si infirmierele si femeile de serviciu...fac pe sefele prin spitale.
13
1
RESPECT ptr doamna, asa ar trebui sa faca si altii
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218