REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gest obscen al unui deputat USR în plenul Parlamentului

Gest obscen al unui deputat USR în plenul Parlamentului

Replica API 20 iunie 2018 | 01:48 461

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a cerut luni în plen sesizarea conducerii Camerei Deputaţilor, după ce un deputat de la USR, Cristian Ghinea, a făcut un gest care l-a jignit, subliniind că el nu mai vine în Cameră dacă se tolerează astfel de lucruri.

"Eu suport de aproape doi ani o atmosferă incalificabilă în Parlament. Astăzi un coleg de la USR a făcut un gest impardonabil. Domnule preşedinte, vă rog foarte mult convocaţi instanţele acestei Camere, pentru că acest domn trebuie să suporte consecinţa gestului lui. Eu nu mai suport! Eu vă previn că nu mai vin în Camera Deputaţilor dacă se tolerează astfel de gesturi. (...) Noi nu mai trebuie să tolerăm aşa ceva. Nu mai trebuie să acceptăm să fim jigniţi în permanenţă în numele aşa-zisei libertăţi a cuvântului", a afirmat Varujan Vosganian, în plenul Camerei Deputaţilor, la sesiunea de vot final.

Preşedintele de şedinţă, Gabriel Vlase, i-a răspuns că trebuie să facă sesizare la Biroul Permanent. "Faceţi sesizare la Biroul Permanent şi vom vedea ce situaţie a fost, că nu ştiu", a spus Vlase.

La scurt timp, liderul USR, deputatul Dan Barna, şi-a cerut scuze pentru gestul colegului său. "În numele USR, ne asumăm şi îmi cer scuze pentru gestul colegului meu", a afirmat Barna.

După şedinţa de plen, Barna a oferit explicaţii privind această situaţie. "Eu îmi notam intervenţia de final, explicarea votului, nu am observat ce s-a întâmplat. Am văzut că este o rumoare, mi s-a spus că ar fi fost nişte gesturi, mi-am cerut scuze, ca să închidem, pentru că este un subiect profund marginal. Adică România primeşte astfel de gesturi de la PSD-ALDE în fiecare zi, de un an şi jumătate. Nu vreau să intrăm în logica unui gest la nervi după o şedinţă în care abuzurile au curs gârlă. Mi-am cerut scuze, am închis subiectul", a precizat Barna.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cind nu ai cu ce te folosesti de degete.Pacat ca nu se pot folsi si inloc de minte. Din ce grote au aparut indivizii astia ca,totusi, sint tineri. Cine i-a scolit?Ce parinti or fi avut?Oricum au mare foame in git.
2
2
USR nici PNL suntem Diaspora in drum catre bucuresti si nu suntem nici platiti ca cei din PSD ,noi venim de buna voie fratioare .
2
1
muie usr ! ....si labarilor de mai jos , pro-usr
3
1
Nu mie rusine sa taxeze ouale de la gainile taraniilor ,bai frate,bani sa easa nu?
3
2
grad de civilizatie inalt la comentatorii de pe aici ,cei care il sustin pe nesimtitul ala de usr-ist auzi a mai fost si minstru in guvernul Ciolos .Vai mama noastra sa ajunga la putere asemenea nesimtiti
5
3
dupa cat de oportunist i-l stiam pe vosganian personal i-l si transferasem in partidul Satanei,ca altfel i-a fost reprezentat prin toate partidele,pntcd,pnl,a avut si partidut personal,pd,pdl sa zic ca nu afost in pesede inca,oricum ar fi mananca bani degeaba inca de la infiintarea parlamentului dupa 90
6
2
Poetastrul pulii Vosganian - maidanez si boschetar politic - poate pleca si din tara ca nimeni n-o sa-i simta lipsa . In fond , cu un limbric in plus , sau in minus , in parlament , sau in tara , tot dracul ala este ! Bine ar fii sa plece toti de la PSD-ALDE din tara , sau eventual , din Europa , ca nu inseamna plusvaloare niste asistati sociali , niste ciocoi corupti si niste ratati care vor sa fie deasupra legii , ca pute tara din cauza lor ...
10
9
Securisti si hotii de la USR care vor sa provoace haos in tara.De fapt la ce sa te astepti cand acel tov USR-ist dormea pe plaja de la Vama Veche cu petul de bere langa el,mai este si senator,sa nu mai vorbim cum dormea in parlament ca doar omu noaptea sta cu peturile de bere la cap
12
11
Nu mai vine in Parlament, deci nu mai vine la munca! Dar indemnizatia de parlamentar o mai vrea?! Sigur ca da!!!
17
4
Voia ca ouale de la gainile din curtea oameniilor sa fie taxate.
16
5
Gest de mare politician ! BRAVA !
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218