REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gest rarisim în România: Îngrijitoarea unei toalete a fost premiată de primărie pentru 'schimbarea în bine a orașului'

Gest rarisim în România: Îngrijitoarea unei toalete a fost premiată de primărie pentru 'schimbarea în bine a orașului'

Replica API 11 decembrie 2019 | 00:00 233

sursa foto: alba24.ro

Îngrijitoarea toaletei publice din Cetatea Alba Carolina a fost premiată, miercuri, de Primăria Alba Iulia. Potrivit autorităților, femeia contribuie, prin implicarea ei, la schimbarea în bine a orașului, notează Mediafax.

„Astăzi (miercuri-n.r.) a fost o astfel de zi în care viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul a premiat angajatul instituției care înțelege că locul de muncă este a doua casă, care prin efortul personal, modestie și dedicare contribuie la schimbarea în bine a orașului. Este vorba despre doamna Lenuța Varga a cărei implicare o vedem doar când ajungem la toaletele publice din Cetate, de a căror întreținere se ocupă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Alba Iulia.

Potrivit acestuia, femeia asigură în toaleta din cetate o curățenie exemplară, iar în această perioadă a montat și decorațiuni de sezon, dovedind că face și lucruri în plus „față de ce îi impune fișa postului”.

„Apreciez implicarea personală și recunosc că îmi doresc să văd mai multe astfel de exemple. Aș vrea ca anul viitor, dacă acum mi-a atras atenția doar efortul benevol al doamnei Varga, să pot să felicit mai mulți angajați ai primăriei. Dorința mea este ca, de la an la an, să ne însănătoșim ca atitudine și să fim apreciați pentru ceea ce facem și cum facem, să facem diferența, nu să lucrăm doar că scrie în fișa postului”, a declarat Voicu Paul, viceprimar cu atribuții de primar al orașului Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților primăriei, Lenuța Varga este angajată în funcția de îngrijitor clădiri la Compartimentul Zone de agrement și toalete publice. Ea are în grijă patru copii minori.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vom premia si WC-ul directorului de la aeroport Artagea, care a costat 250.000.000. La o asa suma merita o premiere susbstantiala. Acesta a platit pe WC - 250.000.000 dupa ce sa trezit din betie si sa dat jos din BMW.
0
0
e chiar fain locul are si un mic muzeu.
4
0
Credeam ca e vorba de Constanta si veceurile alea scumpe ale hotului fagadau. Dar nu e . M-am linistit.
4
3
bravo alba iulia!
12
0
Asta este civilizatia, daca presa ar gasi cat mai multe astfel de stiri poate am mai avem o sansa.Poate ar ajunge si aici in Constanta bunul simt , educatia si civilizatia.
20
0
orice munca facuta cum trebuie merita evidentiata si renumerata,brava la ei
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218