REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gestul de necrezut făcut de Traian Spak, după ce a aflat că Andreea Antonescu e însărcinată

Gestul de necrezut făcut de Traian Spak, după ce a aflat că Andreea Antonescu e însărcinată

Replica API 17 august 2022 | 00:00 4419

Andreea Antonescu va fi, din nou, o femeie liberă, căci se va separa și în acte de soțul ei, Traian Spak, de care e despărțită de mai bine de patru ani. Celebra cântăreață este însărcinată în patru luni cu prezentatorul TV Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu divorțează de Traian Spark!

Andreea Antonescu divorțează! Iată că în viața cântăreței, când se aștepta mai puțin, lucrurile au mers pe un alt făgaș. De opt luni, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Vrînceanu, iar cei doi urmează să devină și părinți.

Până să-l cunoască pe celebrul jurnalist, artista a avut o perioadă zbuciumată, cu tentative de relații eșuate, după despărțirea de neoficială de soțul ei, Traian Spak. Când credea că dragostea în cazul ei nu mai există, iată că viața i-a făcut o surpriză.

Vorba multă, sărăcia omului, așa că vă spunem rapid noutățile din viața cântăreței. Am aflat noi, din surse sigure, că Andreea Antonescu și Traian Spak au ajuns la o înțelegere, având în vedere că vedeta trebuie să nască în cinci luni, iar divorțul pe care-l amână de câțiva ani se va concretiza, scrie click.ro.

Traian Spak divorțează pentru ca Andreea să-și refacă viața 100%

Trebuie să recunoaștem, Traian Spak face un gest de zile mari pentru artistă, gravidă în patru luni. Omul de afaceri, stabilit în State, vine în România ca să divorțeze, tocmai pentru ca bebelușul să poarte numele tatălui, anume numele lui Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu și fostul soț au o relație foarte bună de prietenie, mai ales că au fost mulți ani împreună și o au pe Sienna, fiica lor de 11 ani.

Andreea Antonescu pregătea demult terenul divorțului

Vedeta tv are o relație de iubire nouă, dar și că va divorța cât de curând de Traian Spak. Pe atunci, vedeta nu a spus nici cine e noul iubit, nici că era deja însărcinată în câteva săptămâni.

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a precizat solista, la jumătatea lunii aprilie.

Andreea Antonescu, cunoscută ca fiind jumătatea trupei Andre, s-a căsătorit cu Traian Spak în 2011, iar în urmă cu patru ani au renunțat la mariaj, nu și la acte. Vedeta s-a întors în țară, a încercat să-și refacă viața, însă nu a găsit persoana potrivită.

În urmă cu opt luni, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au cunoscut, a fost dragoste la prima vedere, a fost, să zicem, acel „spark”, cum se spune în engleză, o scânteie care le-a luminat inimile și au hotărât să rămână împreună. Poate sunt suflete pereche, nu știm, însă cei doi se pregătesc să devină părinți, așa că în niciun an jucăm la botez și, poate, cine știe, și la nuntă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu ce obiect a insarcinat-o..cum arata obiectul insarcinarii???
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920