REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gestul impresionant pe care l-a făcut Nicole Kidman la 17 ani. Voia să-şi ajute mama diagnosticată cu cancer

Gestul impresionant pe care l-a făcut Nicole Kidman la 17 ani. Voia să-şi ajute mama diagnosticată cu cancer

Replica API 3 decembrie 2021 | 00:00 681

Este una dintre cele mai sufletiste actriţe de la Hollywood şi ceea ce a făcut ea în adolescenţă nu este decât o dovadă clară a acestui lucru. "Ca fiică, era felul meu de-a o ajuta pe mama în cea mai traumatizantă perioadă a familiei noastre", a dezvăluit Kidman, scrie clickpentrufemei.ro.

Nicole Kidman, foto: Shutterstock

Când Nicole avea 17 ani, mama ei a fost diagnosticată cu cancer. La acea vreme, cea care i-a dat viaţă avea nevoie de ajutorul celor din jurul ei, având în vedere efectele secundare ale chimioterapiei şi radiaţiilor pe care le făcea. Însă familia nu-şi permitea să angajeze un maseur pentru a o scăpa pe pacienta casei de dureri. Ce a considerat Kidman că era de făcut în această situaţie?

În ciuda vârstei fragede pe care o avea, Nicole şi-a dat seama că mama ei avea nevoie de ajutor. Şi, mai mult de-atât, a preluat frâiele întregii situaţii şi a găsit o variantă de-a o ajuta pe femeia în suferinţă. S-a decis să se facă chiar ea maseur pentru a-i alina durerea mamei.

“Ştiu, oamenii sunt şocaţi să afle că sunt maseur profesionist. E o poveste interesantă în spatele chestiei ăsteia. Mama fusese diagnosticată cu cancer la sân când avea 45 de ani, iar eu n-aveam mai mult de 17 ani, iar eu m-am făcut maseur, am făcut un curs de specializare, pentru că nu ne permiteam să angajăm un profesionist ca să-i aline durerea după tratamentul cu chimio şi radiaţii pe care-l făcuse", a explicat vedeta în Byrdie.

“N-aveam destui bani, aşa că am învăţat eu să fac masaje, după care a început să-mi placă la nebunie să fac masaje”, a adăugat Nicole. Actriţa n-a regretat niciodată faptul că n-aveau resursele materiale necesare pentru a-şi permite masaje profesionale, din simplul motiv că întreaga experienţă a învăţat-o importanţa generozităţii. “În calitate de fiică, a fost modul meu de-a o ajuta în timpul celei mai traumatizante perioade din viaţa familiei noastre. A fost frumos să-i pot oferi acest lucru!”

"Nu trebuie să facem vreun gest grandios pentru a impresiona pe cineva, pentru a face bine cuiva. Contează acele mici decizii pentru a readuce zâmbetul pe chipul cuiva. Chiar dacă spunem numai «Mulţumesc!» sau zâmbim cuiva poate face toată diferenţa! Îmi place să merg, pur şi simplu, pe stradă şi să le zâmbesc oamenilor din jurul meu! E uimitor ce efect are acel zâmbet simplu!", conchide vedeta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920