REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gestul lui Iordache, în presa internațională. Bloomberg: Raportul UE privind corupția primește degetul mijlociu în România

Gestul lui Iordache, în presa internațională. Bloomberg: Raportul UE privind corupția primește degetul mijlociu în România

Replica API 14 noiembrie 2018 | 00:00 204

Florin Iordache

Agentia de presa americană a relatat, miercuri, gestul obscen din Parlamentu, făcut de Florin Iordache, autorul articolului mentionând că, dupa prezentarea raportului MCV, in care se vorbea despre regres in ceea ce priveste democratia, vicepreședintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a anuntat că guvernul va continua procesul de revizuire a legilor din sistemul judiciar, scrie stiripesurse.ro.

Agentia descrie gestul lui Iordache din Camera Deputatilor, mentionand ca la finalul discursului din Parlament, parlamentarul si-a ridicat ambele degete mijlocii in timp ce parasea pupitrul.

”Vom continua, în ciuda opoziției Comisiei Europene. Vrem să fim independenți, vrem să luăm deciziile conform Constituției noastre și nu din cauza presiunilor venite din alte părți”, este afirmatia pe care o citeaza Bloomberg, amintind ca este autorul ordonantei care dus la cele mai mari proteste din tara de dupa Revolutie.

Florin Iordache a declarat că parlamentarii și oficiali guvernamentali evaluează dacă vor contesta raportul UE la Curtea Europeană de Justiție, se mai arata in articol.

Boomberg aminteste ca Florin Iordache este un aliat al liderului social-democrat, mentionand ca Liviu Dragnea nu a putut fi premier din cauza problemelor penale.

Articolul este scris de un jurnalist roman, Irina Vilcu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Liviule ori-cine ai fi,sugi de la toata natia Romana!
1
0
Daca asa a fost perceput semnul lui Iordache, ma bucur tare, tare. Bravo, Iordache!
0
1
Mooye PSD . mooye la toti Huo natie de muisti koorve si hoti
3
1
Esti dus... Rau de tot. Sau ai fugit de la ospiciu?
2
2
Derbedeul de la sat a ajuns la capitala dar tot derbedeu de la sat a ramas
9
3
dupa cat de ofticati sunt unii de pe aici inseamna ca s-au trezit cei de la PSD Astept vuvuzele,live cu telefonul ,benere fluieraturi dormit in parlament placute auto cu muie Iohannis,Barna Cocolos, USR ,PNL lepre Tot asa muie celor antipesede !
2
6
Ptr rahatul cu gazele din Marea Neagra -daca te intereseaza cantitatea in mc de gaz o sa constati ca in 4-5 ani s-a terminat.In comparatie cu alte zacaminte in Marea Neagra e o ,,pungutza,,. Daca statul roman achizitioneaza echipamentul necesar extractiei ...sa vezi...nerecuperarea investitiei.
3
4
acesti analfabeti, boschetari, excroci, hoti, agramati, inculpati, puscariasi- cu licente cumparate, nici ei nu stiu de pe unde, fara a participa la vreun curs- normal- la batranete- continua sa isi dea legi- nemernicii isi mai si bat joc de votantii lor. la puscarie , pe viata nenorocitilor, ordinarilor,gplanilor
11
6
Rahatii din UE vor gazele din Marea Neagra si fac presiuni ca guvernul Romaniei sa aiba statut de sclav, vor control total din partea serviciilor secrete pentru ca exista intelegeri secrete.
6
10
Iordache are sange in pula si va da la muie de la iohannis la ultima javra anti pesede.muie antipesede
5
15
Vreau sa ne spuna patriarhul daniel ce semnifica semnele lui iordache.iata referendumul pt familia traditionala s-a bazat pe religia psd....
11
4
Un caine statea odata si se lingea pe zona intima.Dieodata se opreste si se intreaba:eu ce fac,dau sau iau?Asa si cu Iordache,nu arata ce da,arata ce vrea!
12
6
Uitati ce oameni politici conduc tara. !--si sint platiti regeste de statul romin !
14
4
A dat MUIE la tot PSDeul!
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614