REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gheorghe Donţu

Gheorghe Donţu

Replica API 6 ianuarie 2018 | 00:00 309

Social-democratul Gheorghe Donţu este soldat disciplinat în partid. Prin urmare, dacă şeful iniţiază un proiect, Donţu îl şi promovează - prin viu grai, în scris şi pe reţelele de socializare! Dovada: postarea pe Facebook despre nu-ştim-ce pasaj în ţară. Aşteptăm veşti şi despre Constanţa: ceva drumuri, poduri şi parapet despărţitor pe DN3!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OMUL DA DA CHIAR II OKEI.ACUM DE SINT DESTUI CARE SA IL ATACE PE LA FESE MUSCINDU-L DESIGUR. RESPECT DNL-E GEORGE.
1
0
tineti sa ne stricati anul cu slugoiul asta cu fata si miros de cacat imputut???
1
0
Are o moaca specifica de pesedist,sluga la PCR,PSD sau UTC.Te apuca greata numai cand il vezi.Pe vremea lui Ceausescu figurile astea specifice le intalneai la secretarii de partid in colectivele de oameni ai muncii si la CAP-uri.Nu faceau nimic toata ziua.Astia nu stiu sa munceasca.Sunt niste trantori cu carte de munca.Aveau putina treaba numai la defilare,la sarbatorile comuniste si la mesele festive.Ca si prostul asta.Comunismul s-a intors.Bleahh...!
4
0
asa Nea Ghita ,,dale moooe liberalilor...aratale ca esti viril..
1
1
un roman adevarat,devotat si patriot..
0
6
Ba pe prostul asta din poza l-am vazut parca o data, sper sa nu-l confund dar omul era in spatele unora, le ridica moralul din dos, tare de tot... eu numai asa l-am vazut, in spate la gay'ii mazariche si tot clanul.
6
0
O adunatura de analfabeti si semianalfabeti! Dontu care a fugit cu banii organizatiei pe timpul lui Nicusor,Butoi un parvenit si un ingamfat mare scula de partid,muncitoru Galusca mare consilier judetean,Nadrag strungarul obosit mare director si executiv la APM,intr-un cuvant toti basinosii care-i sug ciorapii lui Stroe Felix.Asta este organizatia judeteana a PSD Constanta.
9
0
Nea Ghita ar face bine sa o ia alaturi , in orice instantaneu - ca sa fie treaba completa - si pe Gheorghe Adriana de la Cernavoda ! Ca tovarasa cu coasa , trebuie sa aiba si un tovaras alaturi - eventual cu o furca , sa adune ...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218